Gebedsmala armband van geslepen Rudraksha pitten

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Gebedsmala armband van geslepen Rudraksha pitten
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebedsmala armband van geslepen Rudraksha pitten

Mooi door de eenvoud, deze handvervaardigde gebedsmala van geslepen Rudraksha pitten.

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

Rudrakshapitten worden in veel culturen worden als Heilig beschouwd en vinden hun oorsprong in het Hindoeïsme. Toen Shiva ontwaakte uit een lange meditatie sessie waarbij hij zijn medeleven betoonde met het Lijden van de mens, viel er een traan op de grond en zorgde Moeder Aarde dat die traan een zaadje werd, van waaruit een Rudrakshaboom kon groeien. De zaden staan dan ook bekend als de tranen van Shiva en worden door Hindoes gezien als het meest heilige product met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.

Rudrakshapitten zie je vaak in gebedsmala’s, die zowel door Hindoes als Boeddhisten worden gebruikt. De drager van deze kralen wordt niet alleen beschermd tegen negatieve invloeden, maar het verbetert ook de concentratie en sterkt de mentale kwaliteiten. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten.Deze mala heeft een lengte van circa 70 cm. en de telkralen hebben een diameter van circa 8 mm. De mala is voorzien van een oranjekleurige flos en een hoofdkraal, de zogenoemde guru-kraal. 'Guru' bestaat uit twee woorden. 'Gu' betekent duisternis en 'Ru' betekent licht. 'Guru' kun je zien als licht dat duisternis wegneemt.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531647

Meer advertenties van Happybazaar

Link: