Armband uit Tibet met Boeddhistische symbolen

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Armband uit Tibet met Boeddhistische symbolen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Armband uit Tibet met Boeddhistische symbolen

Op deze geweldige armband staan 2 belangrijke Boeddhistische symbolen van voorspoed en geluk afgebeeld, namelijk de lotus en vissen.


De vissen staan oorspronkelijk voor de rivieren de Ganges en Yamuna in India, maar zijn nu een algemeen symbool voor rijkdom, voorspoed en universele vrijheid. Verder dat men niet bang hoeft te zijn om te verdrinken in de oceaan van lijden, en zich vrij kan bewegen als vissen in het water.


De lotus symboliseert veel aspecten van het spirituele pad: hij groeit vanuit de modder (de kringloop van het bestaan) en verschijnt schoon aan het oppervlak (zuivering) en geeft een prachtige bloem (de verlichting). De knoppen staan voor een ieders potentieel voor de verlichting.


De armband is gemaakt van witmetaal, een nikkelvrije legering van verschillende metalen. Het gedraagt zich als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door witmetaal met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

De armband is circa 12 mm. breed en heeft een omtrek van circa 22 cm. Door de speciale constructie kan hij nog iets uitgerekt worden en is daardoor ook makkelijker aan en uit te doen.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531173

Meer advertenties van Happybazaar

Link: