RODE NTG4+ SHOTGUN MICROPHONE

€ 275
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 275
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rijswijk, ZH
Adverteerder:
Cine Support
Telefoon:
+31851309117
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.03583,4.304193
Cine Support
RODE NTG4+ SHOTGUN MICROPHONE
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

RODE NTG4+ SHOTGUN MICROPHONE De Rode NTG4+ shotgun microfoon met ingebouwde oplaadbare accu en handige digitale schakelaars is ontworpen voor ENG, filmproductie, reportagewerk, sound design en uitzendtoepassingen. De microfoon borduurt voort op het succes van de NTG1 en NTG2 microfoons met een opgewaardeerde opnamecapsule voor hoge kwaliteit geluidsopnames en digitale schakelopties voor gemakkelijke bediening.

Ingebouwde accu

De NTG4+ is voorzien van een ingebouwde accu die binnen twee uur volledig opgeladen kan worden. Eenmaal volledig opgeladen kunt u de microfoon voor circa 150 uur gebruiken voordat deze weer opgeladen moet worden. De accu wordt opgeladen via de micro USB-aansluiting in de basis van de microfoon. Naast de ingebouwde accu kan de NTG4+ van stroom worden voorzien van een 48 Volt fantoomvoeding.

Betrouwbare en gemakkelijke bediening

Op de NTG4+ shotgun microfoon zijn een aan/uit knop met LED-lampje en drie digitale schakelaars met LED-indicatoren aangebracht. Met de eerste knop verlaagt u het ingangsniveau met 10dB voor het opnemen van harde geluiden en het voorkomen van clipping. Met de middelste knop kunt u een hoogdoorlaatfilet inschakelen om geluiden met een lage frequentie of andere storende geluiden zoals verkeersgeluiden te onderdrukken. Met de derde knop kunt de hoge tonen versterken. Dit is handig als u een blimp of windscherm gebruikt. Een ander bijkomend voordeel is dat het ophalen van de hoge tonen helpt bij het verbeteren van de verstaanbaarheid van opgenomen spraak. Dit is vooral handig bij filmmaken en uitzendtoepassingen.

Veelzijdig

De NTG4+ microfoon is ontworpen om op een boompole of handheld pistolgrip te bevestigen maar kan ook op een DSLR of videocamera geplaatst worden voor extra flexibliteit tijdens het filmen. De microfoon heeft een super cardioïde opnamepatroon en een frequentiebereik van 20 tot 20.000Hz, een gevoeligheid van -32dB re 1V/Pa, een dynamisch bereik van 119dB en een signaal/ruisverhouding van 78dB SPL met een maximale SPL van 135dB.Kenmerken van de Rode NTG4+ - Shotgun microfoon

- Ingebouwde oplaadbare lithium accu voor meer dan 150 uur bedrijfstijd

- Volledig opgeladen in minder dan twee uur

- Opladen via micro USB-aansluiting

- Broadcast geluidskwaliteit

- Lage eigen ruis

- Supercardioïde opnamepatroon

- Robuuste metalen constructie

- Hoog doorlaatfilter (vlak/75Hz)

- Pad (-10dB)

- Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz

- Gevoeligheid: -32dB re 1V/Pa (25mV @ 94db SPL) ±2dB @ 1kHz

- Uitgangsimpedantie: 200 Ohm

- Maximaal SPL: 135dB

- Signaal/ruisverhouding: 78dB SPL (per IEC651)

- Fantoomvoeding: 48 Volt

- Uitgang: 3-pins XLR

- Afmetingen (dxL): 22x278mm

- Gewicht: 176 gramCinesupport.nl: Voor professionals door professionals

Beste prijs garantie - gratis verzending vanaf € 99, - advies van professionals uit video- en filmindustrie - 14 dagen bedenktijd - meer dan 50 bekende merken.

Cine Support is een Nederlandse importeur en distributeur. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment voor filmmakers, camjo’s, freelancers, DOP’s en productiebedrijven. Daarnaast bieden wij 1e klas customer service en kennis van al onze producten van professionals uit de video- en filmindustrie.

Cine Support
Helpdesk: 085 1309117
Email: helpdesk@cinesupport.nl

Meer weten? Klik op de link of neem contact met ons op!
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 tot 18:00 op 085-1309117. Liever mailen? Stuur een mail naar helpdesk@cinesupport.nl. Wij helpen je graag verder.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code):

http://www.cinesupport.nl/ Advertentienummer: 50322797

Meer advertenties van Cine Support

Link: