DrPhone ARC11 Audio-extractor - ARC - HDMI met digitale

€ 37,95
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 37,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Almere, FL
Adverteerder:
DrPhone
Telefoon:
0646101233
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35324,5.148331
DrPhone
DrPhone ARC11 Audio-extractor - ARC - HDMI met digitale
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

DrPhone ARC11 Audio-extractor - ARC - HDMI met digitale optische TOSLINK SPDIF/coaxiale en analoge 3,5 mm L/R stereo-audioconverter - Geschikt voor HDTV Soundbar-luidsprekerversterkerDe ARC11 is heel handig omdat het een Breede Compatibiliteit bied waardoor je heel gemakkelijk je Tv’s geluid kan verplaatsen naar een soundbar of een versterker. Het heeft een strakke design en is niet zo groot waardoor je het makkelijk kunt plaatsen bij je tv.

Kenmerken

ARC-functie: Verplaatst de audio van je tv naar een soundbar of versterker. Sluit de HDMI(ARC)-poort van uw tv aan op de Audio Adapter HDMI-uitgangspoort met HDMI-kabel, en vervolgens optische kabel/L/R of 3,5 mm hoofdtelefoon op de soundbar, luidspreker, thuisbioscoop, A/V-ontvangers enz. . Opmerking: als het niet werkt met de tv, pas dan de resolutie van de tv aan naar 1080P en lager

Frequentie: De ARC11 ondersteunt een frequentie van 32, 44,1, 48, 96 en 192 KHz, en 24-bit S/PDIF inkomende bitstream op linker- en rechterkanalen.

Opmerking : Gebruik a.u.b. HDMI 1.4 kabel, Let op: Noodzaak om het volume van de luidspreker handmatig aan te passen. De afstandsbediening van de tv kan het audiovolume niet wijzigen en de afstandsbediening van de tv kan het audiovolume niet wijzigen.

Audio-uitvoer: Deze HDMI ARC-adapter kan audio van je tv (ondersteuning ARC-functie) overzetten naar optische/coxial/3,5 mm/L/R-audio via ARC-adapter via HDMI/ARC-interface en audio tegelijk verzenden.

Compatibiliteit: Compatibel met alle HDTV's met ARC-functie en alle soundbars, luidsprekers met optisch/coaxiaal/ L/R/ 3,5 mm audio-uitgangspoort. Als de ARC niet werkt, probeer dan de kabel los te koppelen of de HDMI-kabel te vervangen, wacht een paar minuten om opnieuw aan te sluiten en sluit de converter aan op een voedingsbron.

Houd er rekening mee:

1.Zorg ervoor dat je tv een HDMI (ARC) -poort heeft.
2.Open je tv en ARC Converter ARC-functie voordat je deze gebruikt.
3.Deze HDMI ARC-adapter ondersteunt geen Dolby AC3 / Dolby Digital Plus enz. 5.1-kanaals audio, stel de audio-uitgang in op PCM of LPCM voordat je deze gebruikt.
4.Als de ARC niet werkt, probeer dan de kabel los te koppelen of de HDMI-kabel te vervangen, wacht een paar minuten om opnieuw aan te sluiten en sluit de converter aan op een voedingsbron.
5.Wanneer je de ARC-functie gebruikt, moet het volume worden aangepast door je audioapparaat
6.3,5 mm L/R-kanaal biedt analoog geluid.
7.Als het niet werkt, probeer dan de HDMI-kabel te vervangen en opnieuw aan te sluiten

Specificatie:

Invoerpoort: 1 x ARC IN

Audio-uitgangspoort: 1 x optisch, 1 x coaxiaal, 1 x L/R, 1x 3,5 mm

Materiaal: aluminiumlegering

Voedingsinterface: Micro-USB

Maximale bedrijfsstroom: 65mA

Opmerking:

-Als je merkt dat de adapter die is aangesloten op je invoerapparaat ARC niet werkt, controleer dan of je bent aangesloten op de HDMI (ARC)-poort van het invoerapparaat.

-Houd het audioformaat van het invoerapparaat en de soundbar consistent

-Het is incompatibel Dolby AC3 / Dolby Digital Plus enz. Stel de audio-uitgang in op PCM of LPCM voordat je het gebruikt)Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 8720118469699
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: DrPhone
  • SKU (eigen artikel code): 11092
  • MPN (fabrikantonderdeelnummer): 8720118469699
  • Fabrikant: DrPhone

http://drphone.nl/ Advertentienummer: 56731492
Link: