De specialist voor prachtige nieuwe en gebruikte handpannen

Provincie Utrecht
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
4 dagen
Gezien:
96 keer
Plaats:
Bunnik, UT
Adverteerder:
Handpanshop.nl
Telefoon:
0621554198
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.06123,5.190057
Handpanshop.nl
De specialist voor prachtige nieuwe en gebruikte handpannen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

De specialist voor prachtige nieuwe en gebruikte handpannen

Omschrijving:

Ben je op zoek naar jouw unieke handpan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit verrassende instrument? Dan ben je bij de Handpanshop aan het juiste adres. Nieuwe handpans & gebruikte handpans, hangdrums en the origional Hang. Tevens kun je terecht bij ons voor tassen, standaards en andere accessoires. Wij hebben ook een onderhoud, reparatie en retune service. 

Je kunt bij ons zowel een persoonlijke afspraak in de winkel maken als online een handpan kopen. Wil je een workshop volgen om kennis te maken met de handpan of uitgebreide aankoop begeleiding? Ook dat is mogelijk. 

Dè speciaalzaak van Europa

In 2011 zijn wij gestart met de Handpanshop. Uit liefde voor een bijzonder instrument dat je eenvoudig en intuïtief kunt bespelen. Inmiddels zijn wij een begrip onder liefhebbers.

In een ongedwongen setting nemen we je mee in een persoonlijke zoektocht naar jouw handpan. Omdat wij alleen op afspraak werken krijg je alle tijd en gelegenheid om er vertrouwd mee te raken. Wij begeleiden je graag door het proces met onze ruime ervaring en expertise.

Direct uit voorraad kopen

Dit maakt de Handpanshop uniek. Zo weet je zeker dat de handpan die je koopt ècht het instrument is waarmee jij je verbonden voelt. 

Door onze expertise hebben we een internationaal netwerk opgebouwd en werken we samen met de beste bouwers. Zo kunnen we je begeleiden door een prachtige collectie. We hebben niet alleen een divers assortiment, maar maken ook zelf ons eigen merk Chaya. Je kunt bij ons alle instrumenten zelf bespelen en aanvoelen. Als je dat wilt kunnen wij ze ook voor je bespelen, zodat je de verschillende klankkleuren goed tot je door kunt laten dringen. 

Dit alles om jou niet alleen een handpan te bezorgen die goed klinkt, maar die je ook echt raakt. 

Het grootste assortiment en de beste kwaliteit

De kans dat je uiteindelijk jouw unieke handpan vindt is groot. De Handpanshop heeft misschien wel het grootste assortiment ter wereld. Met een grote diversiteit in toonsoorten en metaalsoorten. Gemaakt door verschillende bouwers in diverse diameters en prijsklassen. Door deze diversiteit in kwaliteit krijg je bij de Handpanshop alleen het beste van het beste!

Naast onze grote collectie handpannen kun je bij ons ook terecht voor diverse accessoires. Bijvoorbeeld tassen, standaards, boeken en dvd’s.

Service

Tenslotte kun je bij de Handpanshop terecht voor het retunen van je handpan en reparatie.

Je bent van harte welkom voor het vinden van de juiste match! Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

http://www.handpanshop.nl/ Advertentienummer: 38812040

Meer advertenties van Handpanshop.nl

Link: