BeamZ TP46 Truss Par Spot voor vierkante Truss - Set van 4

€ 289
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 289
Sinds:
5 dagen
Gezien:
7 keer
Plaats:
Almelo, OV
Adverteerder:
MaxiAxi
Telefoon:
0546571934
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37129,6.65692
MaxiAxi
BeamZ TP46 Truss Par Spot voor vierkante Truss - Set van 4
Versturen

Alle velden zijn verplicht

BeamZ TP46 Truss Par Spot voor vierkante Truss - Set van 4

Omschrijving:

Gratis verzending vanaf 50,- | Vandaag besteld, morgen al bezorgd | Gratis binnen 30 dagen te retourneren | LaagsteprijsgarantieCreëer een opvallende en kleurrijke truss met deze set van 4 BeamZ TP46 Truss Par Spots

Met deze set van 4 BeamZ TP46 Truss Par Spots heb je direct voldoende units om bijvoorbeeld de vier poten van een vierkante truss van binnenuit te verlichten. Of gebruik ze in elke hoek van een vierkant om zo de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld een beursstand. Deze set kan, indien gewenst, via DMX worden aangestuurd voor optimale controle. Voor eenvoudig gebruik kunnen de spots met de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Wil je wel een flitsende en kleurrijke opvallende show maar geen gedoe? Dan kunnen de spots simpelweg op muziek reageren of je kiest gewoon een van de ingebouwde programma's.

Voor exclusieve feesten zoals bruilofen kunnen deze spots perfect gecombineerd worden met de BeamZ Truss Hoezen zodat de truss constructie onderdeel uit gaat maken van het decor of de ambiance.

Beschik je over driehoek truss? Dan is de BeamZ TP36 of deze set van 4 TP36 spots precies wat je zoekt.

Deze set bestaat uit:4x BeamZ TP46 Truss Par spot voor vierkante truss

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:

BeamZ TP46 Truss Par spot voor vierkante trussTruss als onderdeel van het decor of de lichtshow met deze BeamZ TP46 Truss Par

Met de BeamZ TP46 Truss Par spot maak je elke vierkante truss onderdeel van het decor of de lichtshow. De spot kan eenvoudig in de truss worden gezet of gelegd waarna de truss van binnenuit verlicht wordt. Zo kan een DJ Booth van truss extra mooi uitgelicht worden door het gebruik van de TP46. Maar ook voor decors en evenementenruimtes die voorzien zijn van vierkante truss is de TP46 een prachtige toevoeging. Het effect kan nog extra vergroot worden door het gebruik van speciale truss hoezen die bij bijvoorbeeld een bruiloft extra sfeer geven aan de vaak witte ambiance. Naast gebruik in een truss kan de TP46 ook los gebruikt worden als bijvoorbeeld een uplight voor het belichten van een object. Door de verstelbare voet kunnen verschillende projectiehoeken gekozen worden.

Vier LED's met vier lichtbronnen per LED

Voor een goede lichtopbrengst maakt de TP46 gebruik van vier LED's die per LED voorzien zijn van vier lichtbronnen (4-in-1 LED's). Door deze moderne technologie beschikt elke LED over een lichtbron met de kleuren Rood, Groen & Blauw (RGB) + UV / Blacklight. Met deze kleuren kunnen ontelbaar veel kleurvariaties gemaakt worden. Door het mengen van de kleuren is het weer mogelijk om kleuren zoals geel en paars te creëren waardoor de TP46 vrijwel elke kleur kan projecteren. De toevoeging van UV / Blacklight zorgt ervoor dat de spot ook gebruikt kan worden voor creatieve en kunstzinnige toepassingen waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van UV gevoelige inkt of verf.

Bediening

De TP46 kan op meerdere manieren gebruikt én bediend worden waardoor hij niet alleen voor vaste installatie interessant is maar ook voor bijvoorbeeld de verhuur. Zo wordt de TP46 geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat iedereen hem gebruiken kan. Voor meer controle en controle op afstand kan gebruik gemaakt worden van DMX. De TP46 kan aangestuurd worden via 3,4-1, 4 of 8 kanalen. Voor eenvoudig gebruik zonder er verder naar om te hoeven kijken kan een van de ingebouwde programma's gekozen worden of kan de lamp geluidsgestuurd werken.

Installatie

De TP46 truss Par is voorzien van in- en uitgangen voor zowel stroom als DMX. Hierdoor is het mogelijk om meerdere units snel en eenvoudig onderling met elkaar te verbinden. Hiervoor zijn speciale combikabels beschikbaar om installatie te vereenvoudigen. Deze combikabels zijn leverbaar in verschillende lengtes:

  • Combikabel 5

Meer advertenties van MaxiAxi

Link: