Roland JUNO-DS61 Synthesizer- Kloon

€ 614
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 614
Sinds:
5 dagen
Gezien:
18 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Key Music Nederland BV
Telefoon:
0858330000
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
51.94423,4.473714
Key Music Nederland BV
Roland JUNO-DS61 Synthesizer- Kloon
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Roland JUNO-DS61 Synthesizer- Kloon

Omschrijving:

Roland’s JUNO-synths staan alom bekend voor hun geweldige klank, hun gebruiksgemak en hun goeie prijs/kwaliteit-verhouding. Met zijn talrijke extra’s en verbeteringen tilt de JUNO-DS61 deze legendarische serie synths naar een hoger niveau terwijl de bediening toch vlot en eenvoudig blijft. Want waar je ook speelt, de veelzijdige, intuïtief ingestelde en mobiele JUNO-D61 geeft je alles in handen om je creativiteit te uiten en laat je muziek altijd bijzonder klinken.

Mobiel en speelklaar
De JUNO-DS61 is een ideaal keyboard voor alle types van muzikanten, van professionals die elk weekend op het podium staan tot producers en hobbymuzikanten. Hij is ook bijzonder geschikt voor muzieklessen en andere educatieve doeleinden. De JUNO-DS61 is niet alleen heel eenvoudig te transporteren en te gebruiken, hij zit ook boordevol Roland-klanken voor alle stijlen en genres. Hij werkt zowel op batterijen als op netstroom, dus je kunt hem overal meenemen, waar je hem ook nodig hebt.

Piano’s, orgels en andere instrumenten van topkwaliteit
Akoestische piano’s, elektrische piano’s en orgels zijn onmisbaar voor de meeste toetsenisten. Bij de JUNO-DS61 zijn de piano’s opgewaardeerd met een verbeterde klank en respons, en er zijn nu ook meer orgels om uit te kiezen. Naast deze nieuwe DS Tone Bank, beschikt dit instrument ook over de meer dan 1000 klanken van de JUNO-Di en de patches van deze laatste zijn volledig compatibel met de JUNO-DS61.

Uitgebreide editing en hands-on bediening
Wat muzikanten vooral geweldig vinden aan de JUNO-serie, is de directe toegang tot alle functies, zodat je in een vingerknip de gewenste klank kunt oproepen. Wil je de klanken zelf naar je hand zetten? Dat kan, want op de JUNO-DS61 kan je meer parameters instellen dan ooit tevoren. Regel je patches en performances af tot in de fijnste details, tot ze precies zijn zoals je wil. Het voorpaneel is ruim voorzien van hands-on knoppen en sliders, zodat je zelfs tijdens het spelen patches kunt maken en klanken kunt bijregelen, Op het achterpaneel zitten de connectoren om hold- en expressiepedalen aan te sluiten.

Wave Expansion Slot voor klankuitbreiding
De JUNO-DS61 heeft op zich al een indrukwekkende set klanken en die kan je dan via USB ook nog eens onbeperkt uitbreiden met extra golfvormen. Op De Roland Axial-website kan je meer dan 1000 van die EXP-klanken gratis downloaden, met o.a. akoestische piano’s van topkwaliteit, wereldinstrumenten, standaard studio-instrumenten, percussie, loops en nog veel meer. Als je hier niet vindt wat je zoekt, dan kan je ook je eigen WAV files inladen en ze spelen op het klavier! De JUNO-DS61 wordt geleverd met de veelzijdige EXP-06 Studio Collection ingeladen in het wave expansion-geheugen.

Phrase Pads om songs en samples te triggeren
Met de JUNO-DS61 speel je niet enkel op het klavier, want met de acht Phrase Pads kan je samples of muziekbestanden vanaf USB-stick afspelen. Op die pads kan je inladen wat je maar wil—one-shot samples, stemmen, geluidseffecten, loops, of zelfs volledige muziektracks—en het met één handgebaar afspelen wanneer nodig.

Microfooningang met Vocoder en Auto Pitch
Ben je een soloperformer of singer/songwriter? Dan is de microfooningang van de JUNO-DS61 voor jou de max! Geweldige stemeffecten zonder dat je extra apparatuur moet meezeulen. Er is een speciale reverb (galm) voor zang, plus Auto Pitch voor als je wil zingen met het “stepped” elektronische stemeffect dat zo populair is in hedendaagse muziek. De ingebouwde vocoder is ook geweldig: je zingt in de microfoon en je bepaalt de klank en de toonhoogte via sounds die je op het klavier speelt.

8-sporen Pattern Sequencer
Wanneer je een idee hebt voor een song of een beat, dan kan je dat heel simpel vastleggen en uitwerken met de ingebouwde pattern sequencer. De intuïtieve, non-stop bediening zal je

http://klik hier om te bestellen Advertentienummer: 37632733

Meer advertenties van Key Music Nederland BV

Link: