Audient ID22- Kloon

€ 396
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 396
Sinds:
1 week
Gezien:
6 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Key Music Nederland BV
Telefoon:
0858330000
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.94423,4.473714
Key Music Nederland BV
Audient ID22- Kloon
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Audient ID22- Kloon

Omschrijving:

De Audient ID22 is een high performance audio-interface en monitorsysteem. De iD22 verandert je DAW in een topkwaliteit opnamessysteem door direct je microfoons, computers en monitors met elkaar te verbinden. De focus ligt hierbij op het creëren en behouden van de allerbeste audiokwaliteit terwijl alle functies toch eenvoudig en intuïtief blijven. Zo kun je je volledig concentreren op het creatieve proces zonder dat er technische obstakels zijn.

De iD22 biedt twee analoge inputs en zes analoge outputs. Deze I/O worden aangestuurd door 24-bit/96kHz convertors. Dankzij maandenlang testen heeft Audient alle onderdelen maximaal geoptimaliseerd en zo de performance significant verbeterd. Het resultaat hiervan is een kraakhelder stereobeeld, gedefiniëerde lage tonen en een zeer gedetailleerde en soepele treble.

Topkwaliteit voorversterkers
De Audient iD22 heeft twee klassieke Audient microfoon voorversterkers. Deze preamps worden door tienduizenden mensen wereldwijd gebruikt en behoren tot de allerbeste voorversterkers voor audio-interfaces. Beide inputkanalen hebben een pad om hoge audiolevels te regelen, alsmede fantoomvoeding voor condensatormicrofoons, een high pass filter en een polariteitsschakelaar om je inputs gelijk te trekken. Kanaal twee heeft een JFET DI input voor gitaar, synthesizer en andere instrumenten.

Deze interface is veel meer dan gewoon een 2-in/6-out interface. De ID22 kan worden uitgebreid via optische input en output verbindingen en ondersteunt zowel ADAT als SPDIF. Bij het opnemen van drums kun je de interface uitbreiden tot tien inputs via een achtkanaals microfoon preamp zoals de ASP008 via ADAT. Je favoriete externe reverb kan worden aangesloten in stereo via S/PDIF en kan geïntegreerd worden via de mixer app zodat je een praktische desktop opstelling hebt.

De twee volledig gebalanceerde insert points geven je de kans om de processing eerst te doen en daarna pas de conversion toe te passen. Je kunt dus je eigen compressie en EQ toepassen voordat het signaal gedigitaliseerd wordt. De insert return geeft je directe toegang tot de A/D convertors en biedt een clean signaalpad, ideaal om externe line-level bronnen aan te sluiten.

De iD22 heeft ingebouwde consolestyle monitor control functies: mono, polarity, dim, cut, speaker switchting, talkback en cue mix monitoring. Dat maakt de iD22 de eerste audio-interface die echt de hub van de studio is. Je kunt elk inputkanaal toewijzen als talkback bron vanuit de mixer app, en het direct doorsturen naar de twee cue mixes.

Dankzij uitgebreide tests en veel feedback van de gebruikerscommunity is de audio-interface zeer gebruiksvriendelijk vormgegeven. Je bent geen tijd meer kwijt om alle functies te zoeken: aan de drie hardware functieknoppen kun je elke functie toewijzen die je maar wilt. De stevige aluminium knoppen geven je een directe feedback en de speciale DIM en CUT controls geven je directe controle.

Alle interne routing, mixing en instelmogelijkheden van de iD22 kunnen in de mixer app worden vormgegeven. Daarbij heeft Audient vooral gefocust op de functies die je echt nodig hebt en die vaak terugkomen. Je kunt je kanalen zelfs labelen zoals dat bij grote mixerpanelen gebeurt. Dankzij deze app blijft muziek de echte focus en is techniek slechts een bijzaak waar de aandacht niet naartoe gaat.

Dankzij de stevige metalen behuizing, de aluminium knoppen en schakelaars en de kwaliteitscomponenten is de iD22 echt een investering in je muzikale toekomst. Deze interface houdt het gegarandeerd jarenlang vol. Op dit moment is de iD22 alleen compatibel met Mac.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en

http://klik hier om te bestellen Advertentienummer: 38082846

Meer advertenties van Key Music Nederland BV

Link: