Demper Vulling / Demperwol 600x500 6MM

€ 24,95
Provincie Groningen
Prijs:
€ 24,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Groningen, GR
Adverteerder:
CafeRacerWebshop.com
Telefoon:
0850606065
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
53.23256,6.597147
CafeRacerWebshop.com
Demper Vulling / Demperwol 600x500 6MM
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Demper Vulling / Demperwol 600x500 6MM

Omschrijving:

Dempervulling / demperwol 600x500 6MM.. Speciaal voor de motorrijders die buren hebben met gevoelige oortjes. Deze dempervulling kun je gemakkelijk op maat knippen en om de binnendemper van een uitlaat wikkelen.

Dempervulling / demperwol 600x500 6MM.

Speciaal voor de motorrijders die buren hebben met gevoelige oortjes. Deze dempervulling kun je gemakkelijk op maat knippen en om de binnendemper van een uitlaat wikkelen. Natuurlijk ook toe te passen bij auto uitlaten. 

Lengte: 600mm
Breedte: 500mm
Dikte: 6mm 

Demperwol kopen
Wanneer u een uitlaatdemper stiller wilt maken, dan biedt dempervulling een uitkomst. Dempervulling, wat ook wel bekend staat als demperwol, is een materiaal dat vrij eenvoudig is aan te brengen bij uw uitlaat demper. Demperwol kopen en is doorgaans geen probleem, maar het vinden van de juist en de juiste hoeveelheid wel. De uitlaatdemper vulling die u hier vindt is een flinke grote mat, waardoor het een voordelige aankoop is. U zult namelijk versteld staan van hoeveel er daadwerkelijk wel niet in een demper gaat. Het product wat wij aanbieden is doorgaans genoeg voor 1 à 2 uitlaat dempers, waarbij de grootte van de uitlaatdemper de doorslag geeft. Een relatief kleine megaton demper zou voldoende hebben aan 50% van dit product. Zeker in combinatie van db-killer.

Demperwol vervangen

Bij het aanbrengen en vervangen van dempervulling is het belangrijk dat u een stofmasker en handschoenen gebruikt. Demperwol is namelijk gemaakt van een glasvezel basis, waardoor het erg prikkelbaar is voor uw huid, maar oog ogen en longen. Kortom, wees voorzichtig bij het aanbrengen en/of vervangen van demperwol bij uw motor, auto of overig voertuig. Dempervulling vervangen is verder een eenvoudige klus en we zien dat veel van onze klanten dit doen. Mocht u desondanks twijfels hebben; neem dan contact op of bezoek een erkende werkplaats.

Uitlaat demper vulling en/of db-killers
Eigenlijk zouden u direct voor de combinatie moeten kiezen. Als u heeft gekozen om uw uitlaat demper te vullen met demperwol, dan is een db-killer een perfecte toevoeging. De db-killer houdt namelijk uitlaatgassen tegen, waardoor deze richting de dempervulling geleid worden. Zodoende is de uitstoot van uitlaatgassen een stuk lager, maar ook het geluid en dat is waarschijnlijk de reden dat u aan het kijken bent naar dit veelzijdige product.

Mocht u nog verder vragen hebben bij het demperwol kopen, dempervulling vervangen of overige zaken; dan horen wij dit graag. Succes met deze klus!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 7101125761937
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: MCU
  • SKU (eigen artikel code): 01-0050

http://www.caferacerwebshop.com/ Advertentienummer: 44572998

Meer advertenties van CafeRacerWebshop.com

Link: