Atto DF achterlicht / knipperlichten Chrome

€ 109,95
Provincie Groningen
Prijs:
€ 109,95
Sinds:
1 week
Gezien:
12 keer
Plaats:
Groningen, GR
Adverteerder:
CafeRacerWebshop.com
Telefoon:
0850606065
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
53.23256,6.597147
CafeRacerWebshop.com
Atto DF achterlicht / knipperlichten Chrome
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Atto DF achterlicht / knipperlichten Chrome

Omschrijving:

De 3in1 Sensation in de Atto-zaak - dit is nog nooit zo geweest: met de Atto DF volgt de nieuwste en verreweg het meest spectaculaire lid van de succesvolle Atto-serie! 'S Werelds kleinste richtingaanwijzer is nu ook beschikbaar in de begeerde 3-in-1-combinatie als richtingaanwijzer met geïntegreerd achter- en remlicht. Achter de extreem kleine en sensationeel krachtige Atto DF schuilt een optische en technische allrounder: met een licht oppervlak dat vier keer op een munt van 1 cent past, verdwijnt het visueel bijna volledig in de staart! Dankzij de miniatuurbehuizing kan de achterkant van de motorfiets zo minimalistisch en individueel als nooit tevoren worden ontworpen.

Een sensationele alleskunner

Een 3-in-1-sensatie zoals deze nog niet eerder is gezien: de Atto® DF is het nieuwste en veruit spectaculairste lid van de succesvolle Atto®-serie van Kellermann! 'S Werelds kleinste wettelijke straatindicator is nu beschikbaar in drievoudige functie met een geïntegreerd achter- en remlicht. Achter de extreem kleine maar sensationeel heldere Atto® DF ligt een multifunctionele allrounder: aan de achterzijde is hij visueel bijna volledig verhuld met een licht oppervlak, dat vier keer zou passen op een munt van 1 cent! Met als resultaat dat de achterkant van de motorfiets zo schoon en individueel als nooit tevoren kan worden ontworpen. Echter, in actie schijnt de Atto® DF met een intensiteit die Kellermann-producten legendarisch heeft gemaakt - het is niet de grootte maar de verlichtingskracht die telt. Indicatoren, achter- en remlicht waarschuwen met een compromisloze intensiteit en signaleren duidelijk het volgende verkeer om de afstand te bewaren. Kellermann's bekende HighPower LED-technologie ** en EXtranz® - Extreme Optical Transparency Technology beheren een geoptimaliseerde lichtkanalisatie door een slim systeem van lenzen en reflectoren en maken zo deze combinatie van sensationele helderheid en minimale afmetingen mogelijk. De Atto® DF kan worden gecombineerd met verschillende andere series, bijv. Atto® of Bullet 1000®. Omdat de complete elektronica in de behuizing zit, zorgt de Atto® DF voor een aanzienlijke gewichtsvermindering.

* Mogelijk is elektronische apparatuur nodig om de knipperfrequentie te regelen.
** Combinatie uit het IC-bediende Longlife Protection Guard®-systeem met high-performance-LED's nieuwste constructietype.


ECE-getestvoor achterzijde

 • vervangt het bestaande achter / remlicht en ook de indicatoren
 • sensationeel nieuw uiterlijk aan de achterkant
 • EXtranz® - Extreme Optical Transparency Technology
 • Kellermann HighPower LED-technologie
 • Longlife Protection Guard®, met IC-bediening, 330 kHz
 • Metalen behuizing van hoge kwaliteit
 • Geschikt voor 12 volt DC-toepassingen
 • Met M5x0,5x6,5 bevestigingsschroef
 • Europese ontwerpbescherming


Specificaties:
 • Conditie: Nieuw
 • EAN (artikelcode): 4029295561008
 • Levering: Verzenden
 • Merk - Algemeen: Kellermann
 • SKU (eigen artikel code): 23-0101

http://www.caferacerwebshop.com/ Advertentienummer: 52724927

Meer advertenties van CafeRacerWebshop.com

Link: