Harley-Davidson FLHRXS Road King Special Solid Colour

€ 33.895
Provincie
Prijs:
€ 33.895
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Heteren, GE
Adverteerder:
Big-Rivers Harley-Davidson
Telefoon:
026-4742657
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.95015,5.751806
Big-Rivers Harley-Davidson
Harley-Davidson FLHRXS Road King Special Solid Colour
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Harley-Davidson FLHRXS Road King Special Solid Colour

Segment: Tour
Bouwjaar: 2024
Modeljaar: 2024
Kleur: BILLIARD GRAY


Opties en accessoires
  • 114 milwaukee eight
  • Abs
  • Cruise control
  • Detachable zijkoffers
  • Led verlichting

Bijzonderheden

Stap binnen bij Big-Rivers, dé officiële Harley-Davidson dealer in Heteren, waar klanttevredenheid, topkwaliteit en een onvergetelijke ervaring voorop staan. Ontdek ons uitgebreide assortiment nieuwe en gebruikte Harley-Davidson motoren, omarm een wereld van accessoires, onderdelen en Harley merchandise. Bij ons gaat het verder dan alleen een transactie; we streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Ons deskundige team, met een schat aan ervaring in verkoop en service, staat klaar om jouw Harley-Davidson dromen werkelijkheid te maken.
Bij Big-Rivers gaan we altijd die extra mijl om jou de ultieme Harley-ervaring te bieden. We begrijpen dat het bezitten van een Harley meer is dan alleen een motor; het is een levensstijl, een gevoel van vrijheid. Dat gevoel willen we met jou delen en versterken.
Kom langs en ervaar het zelf. Voel de passie, zie de kwaliteit en ervaar de zorg die we besteden aan elke klant en elke motor. Bij Big-Rivers maken we van elke stap in jouw Harley-Davidson reis een memorabel avontuur. Jouw droommotor staat hier op jou te wachten. Bezoek ons vandaag nog en ontdek het verschil. Je vindt ons aan de Muskushouwsestraat 32, 6666 MC in Heteren!

Meer advertenties van Big-Rivers Harley-Davidson

Link: