Prachtige bruidsjurk met kleur op maat gemaakt

€ 899
Provincie Limburg
Prijs:
€ 899
Sinds:
1 week
Gezien:
5 keer
Plaats:
Schinveld, LI
Adverteerder:
Sweetflavours Bruidsmode
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
50.96854,5.991013
Sweetflavours Bruidsmode
Prachtige bruidsjurk met kleur op maat gemaakt
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Prachtige bruidsjurk met kleur op maat gemaakt

MET ONZE BRUIDSMODE ZIJN WIJ SINDS 16 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND. Schitterende bruidsjurk in ivoor/cappuccino geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van tafzijde, tule en luxe kant met prachtige hand geborduurde en handgemaakte details, vetersluiting achter en een prachtige halflange sleep. ook kan er een bijpassende bolero worden gemaakt. Deze bruidsjurk kan ook in andere kleuren worden gemaakt. Dit zijn de originele foto's wat u ziet is wat u krijgt. Voor meer bezoek onze website. KIJK OOK EENS BIJ ONZE ANDERE ADVERTENTIES.

Bij ons vind u geen nep kortingen, ons belang naar de klant toe is om top kwaliteit en een tot in de kleinste details afgewerkte bruidsjurk te leveren .
Bij ons vind u de grootste collectie bruidsjurken in kleur. Wij werken alleen op afspraak.

Mooie op maat gemaakte bruidsmode van top kwaliteit. leverbaar in alle maten.
De levertijd van deze jurk is 7 tot 8 maanden er kan ook een spoedbestelling worden geplaatst daar zijn dan meerkosten aan verbonden van € 45,00 Maak dus tijdig een meetafspraak zeker 10 maanden voor het huwelijk, dus geef u bestelling tijdig door om misverstanden te voorkomen.En wilt u tussentijds nog afvallen geen probleem dan komt u nog een keer terug om alle maten te laten nameten.

De bruidsjurken hebben wij niet op voorraad omdat deze op maat voor u persoonlijk worden gemaakt.
Wel zijn er altijd enkele showmodellen in huis zodat de klant de kwaliteit van onze bruidsjurken kan bekijken.
Vaak word er aan ons de vraag gesteld , hoe het mogelijk is dat wij onze bruidsjurken een stuk goedkoper kunnen verkopen. Dat is in principe heel simpel, geen voorraden en omdat wij geen zakenpand hebben hoeven wij ook geen hoge kosten aan huur , gas , licht en personeel te betalen zodoende kunnen wij de klant lagere prijzen berekenen . Terwijl wij toch een erkend bedrijf zijn wat al jaren netjes staat in geschreven bij de Kamer van Koophandel .
BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop . Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

Omdat wij enkele vervelende ervaringen hebben gehad met kopers zijn wij genoodzaakt dat de bestelde bruidsjurk altijd vooraf moet worden betaald, omdat de jurk geheel op u maat word gemaakt en wij geen enkel risico meer willen lopen dat de jurk achteraf niet word afgenomen door de klant . Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft .

ALS UW BRUIDSJURK KLAAR IS KOMT U DEZE BIJ ONS PASSEN, MOCHT ER IETS NIET GOED ZITTEN KAN ONZE EIGEN COUPEUSE DAT ALSNOG VERANDEREN.

Met vriendelijke groet
Marianne
Sweetflavours Bruidsmode
Schinveld Zuid Limburg

http://www.sweetflavoursbruidsmode.nl/ Advertentienummer: 51694736

Meer advertenties van Sweetflavours Bruidsmode

Link: