Lingerie Set Jolie Maat: 2XL

€ 44,95
Provincie Limburg
Prijs:
€ 44,95
Sinds:
2 maanden
Gezien:
9 keer
Plaats:
Eygelshoven, LI
Adverteerder:
Anna van Rode
Telefoon:
0646082975
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
50.89428,6.062365
Anna van Rode
Lingerie Set Jolie Maat: 2XL
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Lingerie Set Jolie Maat: 2XL

Omschrijving:

Lingerie Set Jolie. Speciaal voor alle plus size Queenies heeft het merk Obsessive deze rode lingerie ontworpen. Draag de bh dagelijks en tover jezelf om tot een Sexy Diva in combinatie met de jarretelgordel en de bijbehorende string. Lingerie Set Jolie is absoluut een aanwinst in je lingeriekast

Lingerie Set Jolie

In dit lingerie set Jolie grote maten is alle aandacht in 1x op jou gericht. Geen enkele man zal op zijn telefoon, naar de tv, in gedachten verzonken of druk aan het werk blijven als hij dit mag aanschouwen.
De warmrode kleur, de zacht aanvoelende rekbare stof maken deze rode lingerie set Jolie tot een hot item in je lingeriekast. De stof van de jarretelgordel is enorm rekbaar en past zich aan jouw mooie vrouwelijke vormen aan. Bedekt vooral het onderbuikje en het heupvet.
Dit lingerie set Jolie corrigeert echter niet. Daarvoor is de stof niet dik genoeg
De beugel bh en het stringetje kunnen daarnaast dagelijks gedragen worden.
Hoe fijn is dit.
De fabrikant heeft afwisselend gebruik gemaakt van kant en zachte rekbare stof.
De achterkant van de jarretelgordel bevat een rijgvetertje. En de jarretels zitten vast aan de gordel maar zijn wel gewoon verstelbaar. 

Voor wie is deze rode lingerie set geschikt

Ons model (bruine haren) heeft een kledingmaat 44/46, cupmaat 85D (soms ook 90C) en is 1.65m. We hebben bewust ervoor gekozen om onze eigen modellen de lingerie te laten showen. Zo krijg jij als toeschouwer een eerlijk beeld hoe precies deze lingerie uitziet bij vrouwen met de maten zoals jij. Heb je een kledingmaat 42/44/46 en zit je met je cupmaat rond de 85DE, 90D/E, 95D; dit rode lingerie set is helemaal perfect voor jou. Ook voor vrouwen met cupmaat 80E, 80F of kledingmaat 46 is deze het overwegen waard. De ene vrouw met cupmaat 80E heeft kledingmaat 38/40 en past deze sexy lingerie. Een andere heeft cupmaat 85E en kledingmaat 44/46 en een wat dikker buikje en past het ook door de rekbaarheid van de stof bij het lijfje en de vrouwelijkere rondingen. Het maakt niks uit. Deze lingerie set Jolie past zich aan.

Voor wie minder geschikt? Minder geschikt voor vrouwen met slappere borsten of slappere lichaamshuid. Het setje is niet geheel bedekkend en flatteert jouw mooie rondingen niet.

Lingerie set Jolie

? Ook om dagelijks te dragen bv. onder witte kleding

Een kleur die vrijwel iedere vrouw staat

In combinatie met de jarretelgordel en het stringetje een sexy look and feel

Goed te combineren met huidkleurige of rode kousenSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 5901688223741
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: obsessive
  • SKU (eigen artikel code): spal ob 50011 jolierose
  • Maat (algemeen): 2XL
  • Geslacht (algemeen): female
  • Import prijs: € 44,95

http://www.annavanrode.nl/ Advertentienummer: 48621214
Link: