Schitterende geheel op maat gemaakte communiejurk

Provincie Limburg
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Schinveld, LI
Adverteerder:
Sweetflavours Bruidsmode
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
50.96854,5.991013
Sweetflavours Bruidsmode
Schitterende geheel op maat gemaakte communiejurk
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Schitterende geheel op maat gemaakte communiejurk

Schitterende communiejurken geheel op maat gemaakt, deze jurken zijn gemaakt van satijn of tafzijde, tule, organza en luxe kant. Deze jurken kunnen ook tegen meerkosten worden gemaakt met een sleep. Alle jurken kunnen in elke gewenste kleur of maat worden gemaakt.
Lees even de onderstaande tekst ivm de levertijd. MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK. WANT VOL IS VOL.

Ook wij hebben vanwege het corona virus voorzorgsmaatregelen moeten treffen . Uit voorzorg zullen wij geen handen schudden en aan jullie vragen om bij binnenkomst jullie handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen die ook voor jullie hier bij ons klaar liggen. Want ook wij zullen dit tijdens de afspraak dragen om zo jullie en onszelf te beschermen. Omdat wij tijdens het meten of passen dicht bij jullie moeten komen. Ook verzoeken wij jullie om niet met meer dan 2 volwassen personen en 2 kinderen onder de 13 jaar in het totaal te komen. Op het moment dat wij een afspraak met jullie inplannen willen wij jullie vragen, dat wanneer er sprake is van koorts, griep, verkoudheidsklachten of hoesten dit aan te geven zodat wij jullie dan liever in overleg op een andere dag gaan inplannen. Om zo alle risico's wederzijds te vermijden.

LIEVE MENSEN, VANWEGE DE VELE AANVRAGEN EN DE GROTE DRUKTE OP HET ATELIER ZULLEN WIJ DE LEVERTIJDEN VOOR COMMUNIE KLEDING VAN 2022 AAN MOETEN PASSEN NAAR UITERLIJK 8/10 MAANDEN VOOR DE COMMUNIE OM EEN MEETAFSPRAAK TE MAKEN, DUS LET GOED OP EN HOU HIER SVP REKENING. WIJ HOUDEN DAN TIJDENS DE MEETAFSPRAKEN REKENING MET EEN EVENTUELE GROEISCHEUT DAARVOOR KOMT U TUSSENTIJDS NOG 1 KEER TERUG OM DE MATEN NOGMAALS NA TE LATEN METEN EN TE CONTROLEREN. Wij hebben geen jurken op voorraad, omdat deze geheel op maat worden gemaakt . Hierdoor is het ook niet mogelijk om jurken eerst te komen passen..

WIJ DOEN GEEN SPOED BESTELLINGEN MEER. DIT IS NIET ALLEEN VOOR DE KLANT MAAR OOK VOOR ONS ERG VERVELEND WANT JE WILT JE KLANTEN GRAAG TEVREDEN HOUDEN.

.OOK NOTEREN WIJ DE PAROCHIE DE SCHOOL EN DE COMMUNIEDATUM ZODAT NIET 2 KINDEREN OP DEZELFDE DAG IN DE ZELFDE PAROCHIE EN VAN DEZELFDE SCHOOL DE ZELFDE COMMUNIEJURK DRAGEN.

Met vriendelijke groet
Marianne
M&M Sweetflavours Bruidsmode
Locatie Schinveld Zuid Limburg

http://www.sweetflavoursbruidsmode.nl/ Advertentienummer: 51694742

Meer advertenties van Sweetflavours Bruidsmode

Link: