Pampers - Baby Dry - Maat 6 - Mega Maandbox - 210 luiers

€ 99,99
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 99,99
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Babydrogist
Telefoon:
0320417611
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.47562,5.456646
Babydrogist
Pampers - Baby Dry - Maat 6 - Mega Maandbox - 210 luiers
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Stel je eens voor hoe intens baby's alles in hun wereld aanvoelen. Stel je dus ook eens voor hoe ongemakkelijk een natte luier moet voelen op hun huid. Daarom hebben alleen Pampers luiers een extra absorberende laag om vocht snel te absorberen, voor een droge en beschermde huid tot wel 12 uur lang. Om je baby helpen droog en comfortabel te houden, de hele dag en nacht lang. Net zoals bij jou, komt jouw baby's veiligheid bij ons op de eerste plaats: Pampers Baby­Dry luiers zijn dermatologisch getest en bevatten 0% EU­parfumallergenen (zoals gereglementeerd in de EU regelgeving voor cosmetica nr. 1223/2009). Ze zijn goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance en getest en gecertificeerd Standard 100 van Oeko­Tex. Wil je meer weten over de samenstelling van onze producten? Bezoek pampers.nl

Pampers - Baby Dry - Maat 6 - Mega Maandbox - 210 luiers

Stel je eens voor hoe intens baby's alles in hun wereld aanvoelen. Stel je dus ook eens voor hoe ongemakkelijk een natte luier moet voelen op hun huid. Daarom hebben alleen Pampers luiers een extra absorberende laag om vocht snel te absorberen, voor een droge en beschermde huid tot wel 12 uur lang. Om je baby helpen droog en comfortabel te houden, de hele dag en nacht lang.

  1. De superabsorberende kern absorbeert vocht onmiddellijk,
  2. De beschermrandjes helpen lekken rond de beentjes voorkomen,
  3. De rekbare zijkanten passen zich comfortabel aan de taille van je baby aan voor een perfecte pasvorm, zodat hij optimaal beschermd is tegen lekken, dag en nacht, hoe vaak hij ook beweegt.

Voordelen
Het unieke 3-voudig beschermingssysteem biedt tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken
Luiers met een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert
Beschermrandjes helpen lekken rond de beentjes voorkomen
Rekbare zijkanten bieden een comfortabele pasvorm voor een optimale bescherming tegen lekken
Klinisch en dermatologisch getest, bevatten geen van de 26 EU-allergenen
Standard 100 gecertificeerd door het onafhankelijke instituut OEKO-TEX
De bovenlaag voelt zo zacht aan als katoen op de huid van je baby (bevat geen katoen)
Het Extra Droog laagje helpt vocht gelijkmatig te verdelen en houdt het weg van je baby’s huid

Pampers Baby Dry Maat 3 Luiers bieden tot wel 12 uur rondom bescherming tegen lekken. Het drievoudige beschermingssysteem absorbeert vocht onmiddellijk en voorkomt lekken ter hoogte van de taille en de beentjes. Terwijl je baby slaapt, kan hij tot twee keer zoveel bewegen als jij, wat lekken kan veroorzaken. De superabsorberende kern van deze luiers absorbeert vocht onmiddellijk. De dubbele beschermrandjes helpen lekken rond de beentjes voorkomen. De rekbare zijkanten passen zich comfortabel aan de taille van je baby aan voor een perfecte pasvorm, zodat hij optimaal beschermd is tegen lekken, dag en nacht, hoe vaak hij ook beweegt.

De veiligheid van je baby komt bij Pampers op de eerste plaats. Pampers Baby-Dry luiers zijn veilig: ze worden klinisch en dermatologisch getest en worden gecertificeerd door het onafhankelijke instituut OEKO-TEX.

Luchtdoorlatende banen voor droge billetjes
Als ouder begrijp je hoe belangrijk frisse lucht is voor de huid van je baby en daarom laten velen van jullie je baby gedurende de dag graag zonder luier rondkruipen. Pampers tilt droogheid naar een nieuw niveau: onze nieuwste luiers kunnen helpen je baby 's nachts een fris gevoel te geven en een droge huid die kan ademen.

Pampers baby-dry luiers creëren namelijk ruimte waardoor de lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Dit zorgt voor een droge babyhuid die kan ademen gedurende de nacht en voor droge

http://www.babydrogist.nl/ Advertentienummer: 55111725
Link: