Neutral - Baby Billendoekjes - 16 x 63 stuks - 0% Parfum

€ 30,99
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 30,99
Sinds:
3 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Babydrogist
Telefoon:
0320417611
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
52.47562,5.456646
Babydrogist
Neutral - Baby Billendoekjes - 16 x 63 stuks - 0% Parfum
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Neutral - Baby Billendoekjes - 16 x 63 stuks - 0% Parfum

Omschrijving:

Neutral babydoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babybilletjes, babyhandjes en babygezichtjes. Vermindert het risico op geirriteerde babybilletjes, -handjes en -snoetjes.

Neutral - Baby Billendoekjes - 16 x 63 = 1008 stuks - 0% Parfum

Neutral Baby billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babybilletjes, -handjes en -gezichtjes.

Voordelen:
? Neutral Babybillendoekjes 0% parfum en kleurstofen
? De billendoekjes zijn hypoallergeen
? Speciaal voor de gevoelige babyhuid
? Zeepvrij en reinigt de babyhuid op milde wijze
? Vermindert het risico op geïrriteerde babybilletjes, -handjes en -snoetjes
? Dermatologisch getest en goedgekeurd

Het fijne van Neutral
Neutral Babybillendoekjes verminderen het risico op geïrriteerde babybilletjes, -handjes en -snoetjes. Baby’s hebben van nature een dunnere en zachtere huid en zijn dus gevoeliger voor uitdroging en irritaties. Daarom krijgen baby’s soms wat schrale plekjes op de huid, of kan de huid een beetje rood worden. Ook bij luieruitslag kan je het beste gebruik maken van parfumvrije doekjes. Niet alle babyhuidjes kunnen namelijk alle verzorgingsproducten verdragen.

Meer informatie over Neutral billendoekjes
Veel producten bevatten stoffen die allergieën kunnen veroorzaken, bijvoorbeeld kleurstoffen. Een gevoelige huid kan sterk reageren op allergenen zoals kleurstoffen, maar ook op parfum. Daarom zijn de Neutral billendoekjes parfumvrij. Voorkom dus huidirritaties bij je kleintje en gebruik de babydoekjes van Neutral bij het verwisselen van de luier, het afvegen van een snotneus of schoonmaken van handjes. De ideale vochtige washandjes , vochtige doekjes of snoetenpoetsers voor onderweg. Deze babydoekjes bevatten geen parfum of kleurstoffen.

Neutral Babybillendoekjes reinigen de babyhuid dus op een milde wijze. Door het gebruik van de Neutral doekjes verminder je het risico op huidirritaties bij je pasgeboren kleintje. De multifunctionele babydoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik de wipes als billendoekje bij het verschonen of om handjes en snoetjes schoon te maken. De doekjes zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. Bescherm het gevoelige babyhuidje tegen irritaties met de zeepvrije Neutral Baby Wipes . Neutral, dat voelt goed.

Gebruiksinformatie
Gebruik de babydoekjes voor het reinigen van de babyhuid.

Veelgestelde vragen over
Kun je een allergie ontwikkelen door parfum?
Ja, parfums kunnen een allergie veroorzaken. Als een product een of meerdere geuren bevat zal dit op het product vermeld worden als ‘parfum’ of ‘aroma’. De EU heeft een lijst gemaakt van de 26 meest allergene componenten van een parfum. Het gebruik van producten zonder deze allergene parfumcomponenten verkleint het risico op een allergie of overgevoeligheidsreactie.

Zijn natuurlijke en biologische ingrediënten beter voor de huid dan synthetische?
Veel mensen geloven ten onrechte dat biologische en natuurlijke producten hetzelfde zijn als allergie vriendelijk. Dit is namelijk niet het geval. Biologische producten bevatten vaak ingrediënten die voor een allergie kunnen zorgen. Een voorbeeld is de natuurlijke stof Limonene, wat op de lijst staat van de 26 meest allergene ingrediënten van de EU.

1. Hoe vaak kan ik het beste mijn baby wassen?
Was je baby niet te vaak. Zeker als hij nog erg klein is, is het niet nodig om dagelijks in bad te gaan. Zo zal de huid ook minder snel uitdrogen.

2. Wat voor verzorgingsproducten kan ik het beste gebruiken voor mijn baby?
Gebruik milde verzorgingsproducten die de huid niet prikkelen en dus geen parfum of synthetische conserveringsmiddelen bevatten.

Specificaties:
Merk:
Neutral
Soort:
Parfumvrije

http://www.babydrogist.nl/ Advertentienummer: 51777119
Link: