So'PURE - Sophie de Giraf bijtspeeltje met ring

€ 14,99
Prijs:
€ 14,99
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Achel
Adverteerder:
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
Telefoon:
0031495711213
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
So'PURE - Sophie de Giraf bijtspeeltje met ring
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

SINDS 1961: So'PURE - Sophie de Giraf bijtspeeltje met ring in geschenkdoosje. Het eerste bijtspeeltje voor baby's eerste tandjes. Phthalates, PBA en PVC vrij !!

De bijtring van Sophie de Giraf is perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! 

Sophie de Giraf bijtspeeltje met ring in cadeauverpakking van gerecycled karton en met het katoenen lint eromheen- geschenkdoos kraamvisite


De eerste baby bijtring waarmee uw kindje zijn pijnlijke en jeukende kaakjes mee te lijf kan gaan! 
Phthalates, PBA en PVC vrij !!De eerste bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber! Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten!
Deze bijtring is, net als Sophie de Giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hévéa).
De sophie de giraf bijtring is voor elke baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoornen en de ring).
Ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de eerste melktandjes.

Dit bijtspeeltje heeft een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig te grijpen en vast te houden.

Prachtig verpakt in geschenkdoos van gerecycled karton met mooi katoenen lint eromheen is dit het perfecte kraamkado voor elke baby.


ZACHT: een zachte flexible bijtring om de pijn te verlichten bij het doorkomen van de eerste tandjes.
--------------------------------------------------------------------------------------Sophie de Giraf in mooi geschenkdoosje

Het allereerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt!
Uiteraard Phthalates, PBA en PVC vrij en 100% veilig voor uw baby!

FEIT: 
Sophie de giraf bestaat al onveranderd sinds 1961, en is nog steeds het meest populaire babyspeeltje!


Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam van sophie de giraf, trekt het de aandacht van uw baby en wordt zo direct een herkenbaar en geruststellend speeltje.

Luisteren: Door het piepende geluidje wordt het gehoor gestimuleerd en maakt uw kindje kennis met oorzaak, en gevolg. Ik knijp, Sophie piept. 

Proeven: Sophie de giraf is lekker en soepel en heeft vele onderdelen waar uw kindje aan kan sabbelen of op kan bijten zoals de antennes, de oortrjes en de ring. Hiermee is dit baby bijtspeeltje ideaal voor jeukend en/of pijnlijk tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. 
Sofie de giraf bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor uw baby.

Voelen: Dit girafje is licht van gewicht en perfect geschikt voor kleine babyhandjes. Door de lange pootjes en de nog langere giraffennek zal je baby hem gemakkelijk vast kunnen pakken. Sophies huidje is net zo zacht als die van mamma en stelt uw baby gerust. Ze wekt zelfs emotionele reacties bij hem op die hem/haar gerust zullen stellen .....

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft sophie de giraf werkelijk iets aparts waardoor elke baby hem gemakkelijk zal herkennen tussen al zijn speeltjes.

Sophie de Giraf is het meest klassieke en gewilde kraamcadeau sinds 1961, de oma's van nu! Isla Fisher en haar dochter Olive zijn dol op Sophie 

Nicole Richie's dochter Harlow Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 3056562201178
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Sophie de Giraf - Vulli
  • SKU (eigen artikel code): 220117B/N 274013

http://www.debabykraam.nl/ Advertentienummer: 45390491

Meer advertenties van Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch

Link: