Borstvoedingsdoek Ella pink EIGEN MERK

€ 27,95
Prijs:
€ 27,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Achel
Adverteerder:
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
Telefoon:
0031495711213
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
Borstvoedingsdoek Ella pink EIGEN MERK
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Borstvoedingsdoek Ella pink EIGEN MERK

Omschrijving:

Borstvoedingsdoek udder cover EIGEN MERK Borstvoedingsdoek discreet voeden

EIGEN MERK borstvoedingsschort van de leverancier van Udder Cover nederland.
Bijna UNIEKE dessens. Slechts 10 stuks van elk gemaakt!

Deze voedingsschorten maken het voor moeders mogelijk om de baby tijdens het voeden af te schermen van de buitenwereld terwijl het oogcontact behouden blijft.

Beschermt tegen invloeden van buitenaf

Udder Covers voedingsschort beschermt je baby tegen invloeden van buitenaf. De Udder Covers voedingsschorten maken het voor iedere moeder mogelijk haar baby overal borstvoeding te geven. Met een voedingsshort voorkomen moeders dat anderen dit intieme moment aanschouwen of verstoren. Ook blijft de baby met deze voedingsschorten perfect beschermd tegen andere invloeden van buiten, zoals de zon of de wind. Met de Udder Cover kunnen vrouwen ook comfortabel in hun eigen tuin voeden zonder dat het tere babyhuidje beschadigt door zonnestralen.
Oogcontact en controle

De voedingsschorten zijn gemaakt van 100% ademend katoen. Een roestvrijstalen ring aan de bovenkant zorgt voor een optimale aanpassingsmogelijkheid van het schort aan de moeder en het kind. Door een buigzame balein blijft het voedingsschort aan de bovenkant iets open staan zodat de moeder hun kind altijd blijven zien. Zo kan de moeder controleren of de baby goed drinkt. Ook kan de baby via deze opening altijd oogcontact houden met zijn of haar moeder. Verschillende dessins
Deze borstvoedingsschorten zijn van stoffen met een zeer hoge kwaliteit. De dessins zijn chique & stijlvol. Er zijn zes verschillende dessins; voor elke moeder wat wils.
Milk Bands

Udder Covers is van dezelfde makers als van de Milk Bands Borstvoedingsbandjes. Deze handige armbanden zijn een perfect hulpmiddel voor bij het voeden van je baby. De borstvoedingsarmbanden zijn er in 10 verschillende kleuren.

Onderzoek Borstvoeding:

Openbaar moet wel Beschut

De meeste moeders (62%) die in het openbaar de borst geven, ondervinden hierbij de nodige intimiteitproblemen. Bijna driekwart van deze moeders gebruikt hulpmiddelen als sjaals en voedingsschorten om tijdens borstvoeding in de publieke ruimte toch een beschutte en vertrouwde sfeer te creeren. Dat is gebleken uit een onderzoek naar borstvoeding onder ruim 2.000 moeders, dat afgelopen maart werd gedaan door TrotseMoeders.nl in samenwerking met HetWitteHuis babyartikelen. Het onderzoek werd gehouden naar aanleiding van de introductie van de Udder Covers voedingsschorten in Nederland.
Langer borstvoeding

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat de lactatieperiode gemiddeld nog altijd langer wordt: bijna een derde van de moeders gaf aan een jaar of langer borstvoeding te geven.
Waarom borstvoeding

Gevraagd naar het waarom van borstvoeding noemde de helft van de ondervraagden de gezondheid van het kind. Een kwart van de moeders vond borstvoeding wel belangrijk, maar niet noodzakelijk. Twintig procent noemde handig en goedkoop als belangrijk voordeel van borstvoeding. Slechts 2% gaf aan geen interesse in borstvoeding te hebben.
Problemen

Naast de voornoemde intimiteitproblemen rondom borstvoeding in het openbaar hadden veel moeders last van opstartproblemen bij het geven van borstvoeding. Ook tepelkloven (33%), pijn bij voeden (26%) en borstontsteking (23%) zijn veelgenoemde problemen. Bijna een kwart van de moeders gaf aan geen problemen te hebben met het geven van borstvoeding.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 0700527970432
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Udder Covers

http://www.debabykraam.nl/ Advertentienummer: 42681790

Meer advertenties van Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch

Link: