Bamboe Kinderservies Cow. 100% Biologisch afbreekbaar

€ 12
Prijs:
€ 12
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Achel
Adverteerder:
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
Telefoon:
0031495711213
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch
Bamboe Kinderservies Cow. 100% Biologisch afbreekbaar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bamboe Kinderservies Cow. 100% Biologisch afbreekbaar

Omschrijving:

'Duurzaam eten van een bamboe kinderservies'.... Kinderen houden van vrolijk servies en je denkt ook nog aan het milieu: de eetset van Pure kids is 100% afbreekbaar.

Pure Kids | Kinderservies

DeBabykraam is officiële dealer van Pure Kids 

‘Pure Kids’ maakt het leven van baby’s, peuters en hun ouders zo aangenaam mogelijk, zonder hierbij de duurzaamheid uit het oog te verliezen.

Kinderen overtuigen om te eten kan soms een moeilijke opgave zijn. Wij streven ernaar om dat net een tikje makkelijker te maken. Ons kinderserviesje is vrolijk, kleurrijk en kindvriendelijk ontworpen en zal een glimlach toveren op het gezicht van elk kindje. Zo kunnen ze het bestek (slechts tijdelijk meegeleverd) en de bekers makkelijk zelf vasthouden, en eten lepelen uit de bordjes en kommetjes is geen enkel probleem.


'Duurzaam eten'.... 
Kinderen houden van vrolijk servies en je denkt ook nog aan het milieu: de producten van Pure kids zijn 100% afbreekbaar.

Pure Kids is vrolijk en duurzaam kinderservies, ontwikkeld door Nederlandse moeder Cynthia Posthuma. Zij zocht naar dé combinatie van duurzaam & vrolijk kinderservies. 

De set van Pure Kids Kinderservies bevat een bord met bijpassende beker, en kom. Het is gemaakt uit bamboevezels en ander restmateriaal uit planten. Het materiaal is even sterk als plastic en melamine en bevat geen giftige stoffen.

* BIOLOGISCHE VERPAKKING! 

Getest door Blabloom: bamboe kinderservies van Pure Kids

De unieke eigenschappen van dit kinderservies:

 • Gemaakt van bamboevezels en andere natuurlijke, plantaardige materialen, 100% biologisch afbreekbaar
 • Sterk, veilig, 100% natuurlijk
 • Ontworpen voor dagelijks gebruik
 • Geschikt voor zowel warme als koude gerechten en vloeistoffen
 • Vaatwasserbestendig (bovenin en op lage temperatuur: 45 graden - bij hogere temperatuur kans op vervagen van kleur)
 • Niet in de oven of magnetron. 
 • Afmetingen: 
 • bord 23.4 x 1.9 cm, 
 • kom 12 x 4.5 cm, 
 • beker 7.5 x 6.2 cm, 
 • Geleverd in een mooie geschenkdoos.

Het beste voor je kinderen, generaties lang

Écht Wereldmama want vrolijk & duurzaam kinderservies dat milieu verbetert, ontwikkeld door Nederlandse moeder Cynthia

-------------------------------------------------------------

Wereldmama - Cynthia Posthuma

Gespecialiseerd in producten gemaakt van natuurlijke materialen. Sommige van deze producten lijken wel gemaakt te zijn van plastic, maar dat zijn ze niet. Dit zijn bioplastics en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het merendeel van de producten is naast 100% natuurlijk ook biologisch afbreekbaar óf composteerbaar. Biologisch afbreekbaar wil zeggen dat ze afbreken onder invloed van natuurlijke elementen. Composteerbaar wil zeggen dat de producten binnen circa 6 maanden composteren waarbij er gegarandeerd geen schadelijke stoffen achterblijven. Waarom bioplastics?…omdat ‘traditioneel’ plastic op basis van petroleum vervuilend is. 
Investeren in bioplastics is een bijdrage leveren aan een beter milieu.

 

“Ik ben moeder van een zoon, een typisch jongetje: wil alleen maar naar buiten, of het nu regent, de zon schijnt, sneeuw. Het maakt hem allemaal niets uit, als hij maar buiten is. Meehelpen met harken in ons kruidentuintje, kijken of de frambozen al rijp zijn (om ze daarna meteen op te eten). Het buitenzijn heeft hij niet van een vreemde. Wij (lees: zijn ouders) zijn ook buitenmensen en kunnen heerlijk genieten van de natuur. EN, verbazen ons er telkens weer over hoe makkelijk mensen dingen weggooien. Loop je lekker door het bos, kom je allemaal blikjes, papiertjes, plastics, etc tegen. Terwijl die mensen júist naar het bos (of het strand) gaan om te genieten.

 

Dit in combinatie met

http://www.debabykraam.nl/ Advertentienummer: 43161912

Meer advertenties van Babywinkel DeBabykraam Bio&Logisch

Link: