Townhouse Efes

€ 175.000
Prijs:
€ 175.000
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 maand
Gezien:
32 keer
Plaats:
Didim, Ay, TR
Adverteerder:
Sun Holiday Homes
Telefoon:
00905074645720
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
37.44538,27.38515
Sun Holiday Homes
Townhouse Efes
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Townhouse Efes

Efes Townhouse

LINK: https://www.sunholidayhomes.com/nl/property-sale/didim/4/bedrooms/efes-townhouse/4687#body

Bel.: 0090 507 467 57 20 (Whats app) of info@sunholidayhomes.com

Overzicht van het onroerend goed

Ref:

Efes Townhouse

Prijs:

€175,000

Locatie:

Turkije, Egeïsche Kust, Didim, Mavisehir, Akbuk, Kusadasi, Bodrum

Badkamer:

3

Slaapkamer:

4

Oppervlakte:

278 m2

Opp terrein:

600 m2

Beschrijving van het onroerend goed

Contacteer ons vandaag en ontvang tot 15.000€ korting!!

Zijn strakke bouw gecompenseerd met zijn afwisselende accenten qua kleur en materialen, maakt van dit “townhouse” een gezellige thuis. Deze drie verdiepen hoge woonst, met maar liefst 5 balkons, en een totale woonoppervlakte van 278m², geeft ruimte aan ieder van zijn bewoners en laat jou tevens vanuit elke hoek, een andere uitzicht bewonderen. De volledige woning wordt omgeven door mooi aangelegde tuinen. Het fraaie aan dit gebouw is de indeling: leefruimtes op de middelste étage, slaapvertrekken op de onderste en bovenste verdieping.

Deze woning huist perfect in een drukke stadskern maar ook op een bergflank met uitzicht op de azuurblauwe wateren vindt hij zijn gading.

Dit townhouse herbergt 4 zeer ruime slaapkamers, 3 badkamers en een apart toilet naast de inkomdeur van uw woning. De uitnodigende inkomhalbrengt u via een grote glazen deur naar de woonruimte. De semi-open massieve keuken met granieten werkblad, gelegen achteraan de woning, laat u in alle rust kokkerellen, terwijl uw gezin plaatsneemt op het aanpalende balkon. De robuuste trap met marmeren treden brengt u; ofwel naar de hogere étage waar u een masterslaapkamer met “en-suite” badkamer, een gasten slaapkamer en een ruime familiebadkamer vindt. Elke vertrek heeft zijn eigen privé balkon. Ofwel naar de gelijkvloerse verdieping waar u terug 2 grote slaapkamer vindt. Eén met“en-suite” badkamer. Er is ook een extra ruimte voorzien. Deze plaats kan naar wens worden ingevuld. Een opslagruimte voor uw tuinmeubilair of een extra badkamer of liever een sauna of een cinema, u heeft alle mogelijkheden. De volledige woning is betegeld met prachtige keramieken vloeren. De aluminium, isolerende ramen met vliegen horren zorgen voor een perfecte uitstraling.

Qua oppervlakte, afwerking, design en prijs is deze woning een unicum.

Wij horen graag uw eigen inbreng en ontwerp. Samen maken wij uw droom werkelijkheid.

De bouwgrond is exclusief de bouwprijs.

Dit is één aanbod uit ons groot assortiment buitenlands vastgoed. Neem gerust een kijkje op onze website: www.sunholidayhomes.com en ontdek zelf dat het verwerven van een eigen goed onder de zon, aan een azuurblauwe kust, binnen handbereik is.

Naast een uitstekende service, een hoge kennis van de wetten en reguleringen binnen elk grensgebied, een perfect uitgewerkte dienst na verkoop, staan wij u ook te woord in uw eigen taal.

Alles wordt zorgvuldig voor u vertaald en getolkt en dit binnen het budget van uw goed.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via info@sunholidayhomes.com. Vermeld uw naam en email-adres en uw telefoonnummer en wij zullen u spoedig contacteren.

http://www.sunholidayhomes.com/ Advertentienummer: 45470194

Meer advertenties van Sun Holiday Homes

Link: