Unieke Locatie!! Een nieuwe recreatiewoning aan het water

€ 285.500
Provincie
Prijs:
€ 285.500
Sinds:
1 week
Gezien:
177 keer
Plaats:
Nieuwerkerk, ZE
Adverteerder:
Vakantiehuistekoop.nl
Telefoon:
+31 85 008 0 800
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.6708,4.016361
Vakantiehuistekoop.nl
Unieke Locatie!! Een nieuwe recreatiewoning aan het water
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Unieke Locatie!! Een nieuwe recreatiewoning aan het water

Omschrijving:

Vanaf 2017 is begonnen met de realisatie van deze ruime woningen direct aan het water. De woningen van Waterrijk den Oever hebben een American Beachhouse uitstraling, door het materiaalgebruik en de zachte kleuren passen de woningen uitstekend in het maritieme karakter. De eerste woningen zijn gerealiseerd waardoor u de mogelijkheid heeft om de kwaliteit van de bouw zelf te beoordelen. In een persoonlijk gesprek wordt u geïnformeerd over alle ins en outs en worden u vragen beantwoord.

Woonkamer
De mooie, ruime living heeft zeer mooie en grote ramen zodat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht over het water. Deze ruimte is een genot om in te verblijven en de zonsondergang te kunnen aanschouwen vanuit uw luie stoel. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het aangenaam vertoeven van uw gezelschap, een goed boek of een mooie film. De bijgevoegde foto’s zijn een impressie, de woning wordt casco opgeleverd dus u kunt het geheel naar uw eigen smaak inrichten.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de living, wel zo gezellig want zo blijft u altijd in contact met uw gezelschap als u de maaltijd aan het bereiden bent. Ook de keuken is naar eigen inzicht in te delen, u kunt hem dus zo luxe en uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt. Het huis wordt zonder keuken geleverd.

Slaapkamer 1
De woning beschikt over 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn allen ruim van opzet en geschikt voor het plaatsen van een 2 persoonsbed en linnenkast. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in één van de kamers een stapelbed te plaatsen of er een speelkamer voor de kinderen van te maken. Er is veel toetreding van het daglicht en de kamers zijn voorzien van een radiatoren.

Slaapkamer 2
Zie omschrijving slaapkamer 1.

Slaapkamer 3
Zie omschrijving slaapkamer 1.

Badkamer
De ruime badkamer is natuurlijk naar uw eigen wensen in te richten. Wilt u kunnen genieten van een uurtje heerlijk in bad liggen, u snel even kunnen opfrissen in uw luxe douchecabine of het gemak ervaren van 2 wastafels, het is helemaal aan u! Dat is het grote voordeel van een woning die casco wordt opgeleverd.

Omschrijving van het park
Marinapark Den Oever bestaat uit 42 recreatiewoningen en 1 servicegebouw voor de jachthaven en het restaurant "De Dikke Bries". Tussen het eiland en de vaste oever ligt de jachthaven Marina Den Oever. Hier kunt u heerlijk recreëren in één van de mooiste gebieden. Het park heeft een waterrijke ligging ten zuiden van het nostalgische vissersdorp Den Oever. U kunt gebruik maken van de jachthaven met o.a. 300 ligplaatsen, een botenlift (30 ton) en winterstalling. Het heeft een open vaarverbinding naar het IJsselmeer en ligt niet ver van de Afsluitdijk. Het eiland heeft een vaste oeververbinding d.m.v. een betonnen brug. Het is werkelijk een ideale plek voor de natuur- en water(sport)liefhebber.

Omschrijving van de omgeving
Het eiland Wierhooft ligt in de gemeente Hollands Kroon in Noord-Holland, niet ver van het vissersdorp Den Oever waar iedere zaterdag de “verse zeevis markt” is. Enkele kilometers ten noorden van Wieringerwerf bevinden zich twee bossen, het Robbenoordbos strekt zich uit tot aan het begin van de Afsluitdijk, het Dijkgatbos werd geplant op het zand dat achterbleef na de dijkdoorbraak. Wilt u een leuk dagje uit, bezoek dan eens: Het Marinemuseum, Het Reddingsmuseum, Fort Kijkduin of het strand van Den Helder. Ook de gezellige steden Alkmaar, Hoorn, Den Helder en Volendam zijn met 30/40 min. te bereiken. Uiteraard mag een bezoek aan Texel of een rit over de Afsluitdijk niet ontbreken.Specificaties:
  • Aanbieder: Met makelaar
  • Aantal kamers:

http://www.vakantiehuistekoop.nl/ Advertentienummer: 39148216

Meer advertenties van Vakantiehuistekoop.nl

Link: