Luxe recreatiewoning met 6 slaapkamers, 3 badkamers en een

€ 422.500
Provincie
Prijs:
€ 422.500
Sinds:
1 week
Gezien:
121 keer
Plaats:
Nieuwerkerk, ZE
Adverteerder:
Vakantiehuistekoop.nl
Telefoon:
+31 85 008 0 800
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.6708,4.016361
Vakantiehuistekoop.nl
Luxe recreatiewoning met 6 slaapkamers, 3 badkamers en een
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Luxe recreatiewoning met 6 slaapkamers, 3 badkamers en een

Omschrijving:

Deze schitterende en goed onderhouden in 2012 gebouwde recreatiebungalow is gelegen op een perceel eigen grond van 530 m2. Deze woning is goed onderhouden en is strak en netjes afgewerkt. De woning is voorzien van 6 slaapkamers en 3 badkamers waardoor deze heel geschikt is voor grote groepen/families, mede hierdoor is deze woning zeer goed te verhuren. U kunt er dus zelf over beschikken en u kunt er een leuk rendement uit halen door verhuur van deze woning.

Woonkamer
De mooie, grote en keurig afgewerkte livingroom is een heerlijke ruimte waar een ieder zich zeker zal kunnen vermaken. De wanden en het plafond zijn in een lichte kleur gehouden waardoor de (betonnen)vloer voorzien van plavuizen en de inrichting goed tot hun recht komen hierdoor is er een aangename sfeer gecreëerd. De sfeervolle kamer is een zeer ruime kamer waar u met gemak met z’n 12-en kan genieten. De vele ramen en terrasdeuren zorgen voor veel lichtinval en uitzicht op de tuin.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de livingroom, wel zo gezellig want zo blijft u altijd in contact met uw gezelschap als u een hapje klaarmaakt en een drankje inschenkt. De keuken is in een lichte kleur met gladde fronten. Het aanrechtblad is in een contrasterende kleur die weer mooi past bij de kleur van de plavuizen. In deze keuken treft u een rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koel/vriescombinatie en een geïntegreerde vaatwasser. De vele opbergmogelijkheden voor uw keukenbenodigdheden maken van deze keuken een complete keuken. Het aanwezige raam geeft u natuurlijk veel daglicht en is op mooie dagen heerlijk op te zetten als u de maaltijd aan het bereiden bent.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen op de begane grond, ook hier zijn de wanden en het plafond in een lichte kleur gehouden. In deze kamer is een kast aanwezig voor het opbergen van uw kleding en andere benodigdheden. Het aanwezige raam zorgt voor de toetreding van het daglicht en de ventilatiemogelijkheid. Deze kamer heeft een badkamer en-suite.

Slaapkamer 2
Via de houten, open trap komen we op de verdieping terecht waar zich 5 slaapkamers bevinden.
Alle slaapkamers zijn ingericht in dezelfde stijl waardoor de kamers een rustige indruk geven. De kamers zijn allen voorzien van kasten, radiatoren en hebben de mogelijkheid tot ventileren door de aanwezigheid van een raam. De kamers zijn ruim van opzet en ook hier is alles keurig afgewerkt. Iedere kamer is geschikt voor 2 personen

Slaapkamer 3
Zie omschrijving slaapkamer 2

Slaapkamer 4
Zie omschrijving slaapkamer 2

Slaapkamer 5
Zie omschrijving slaapkamer 2

Slaapkamer 6
Zie omschrijving slaapkamer 2

Badkamer 1
Deze is op de begane grond gelegen en vanuit de slaapkamer bereikbaar. De badkamer is tot aan het plafond van witte tegels voorzien die een contrast geven t.o.v. de vloer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, douchegelegenheid, radiator en ventilatiemogelijkheid.

Badkamer 2
Deze badkamer is qua betegeling identiek aan de badkamer op de begane grond. Deze badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en is op de verdiepingsvloer. Uiteraard kan er geventileerd worden en is hij voorzien van een radiator.

Badkamer 3
Deze badkamer is ook qua betegeling identiek aan de badkamer op de begane grond. Deze badkamer geeft de mogelijkheid om heerlijk een uurtje te ontspannen in het ligbad. Ook hier kan de badkamer geventileerd worden en is er een radiator aanwezig.

Omschrijving van het park
Op het resort bevindt zich een zwemparadijs & wellness center, restaurant met lounge, terras, snackbar en een prachtige

http://www.vakantiehuistekoop.nl/ Advertentienummer: 39226390

Meer advertenties van Vakantiehuistekoop.nl

Link: