Recreatiewoning te koop Beekbergen - € 79500

€ 79.500
Provincie
Prijs:
€ 79.500
Sinds:
1 week
Gezien:
162 keer
Plaats:
Uddel, GE
Adverteerder:
Vakantiehuiswinkel.nl
Telefoon:
0853032845
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21937,5.779035
Vakantiehuiswinkel.nl
Recreatiewoning te koop Beekbergen - € 79500
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Recreatiewoning te koop Beekbergen - € 79500

Omschrijving:

Recreatiewoning te koop Beekbergen

Het terrein ligt 12 km ten zuiden van het centrum van Apeldoorn, 12 km ten Noorden van de Posbank en 12 km ten oosten van het nationaal park de Hoge Veluwe. Arnhem ligt 20 km naar het zuiden en Zutphen 20 km naar het oosten, Bronkhorst op 20 km naar het zuid oosten, Deventer ligt op 25 km naar het noorden. Al deze plaatsen bezitten een groot aantal toeristische trekpleisters en zijn gemakkelijk op de fiets bereikbaar via paden door de bossen en de vrije natuur. Voor de heuveltjes in het gebied zijn bij het chalet twee elektrisch ondersteunde fietsen ter beschikking. Kortom rust, ruimte, zonnen, gezonde beweging en toeristisch vermaak zijn sleutelwoorden voor deze omgeving. Apenheul, Paleis het Loo, Busloo, Historische trein Apeldoorn Dieren, varen op de IJssel, Park de Hoge Veluwe, Park de Veluwe zoom, Zweef vliegen op Terlet, Rondvluchten op Teuge. De Loenense waterval ligt op ruim 1 km en is evenals de omringende bossen direct vanuit het park per fiets of te voet te bereiken. In vele plaatsen in de omgeving zijn karakteristieke markten.

Droomparken vraagt een jaarlijkse bijdrage voor o.a. centraal antenne systeem, wegen en terrein onderhoud, alsmede algemeen toezicht. De bijdrage is thans 750 € per jaar.

Het chalet beschikt over een zonnig terras. De tuin is omgeven door een haag groen en het grootste deel van de tuin is vanaf het naast gelegen pad niet zichtbaar. Aan de zuidzijde van de tuin zijn een blokhut van 2 x 3 m en een afsluitbare parkeerplaats gesitueerd (verscholen achter het groen). De parkeerplaats is voldoende breed zodat voetgangers met rijwielen eenvoudig toegang hebben. De blokhut wordt gebruikt voor opslag van fietsen, waarvan 2 elektrisch ondersteund, tuinmeubilair, gereedschap, waaronder trap en ladder, en tuingereedschap. In de blokhut is elektra, stopcontact en verlichting. De tuin grenst aan de toeristische recreatie spoorlijn, die alleen in werking is tijdens de basisschool vakanties voor 1 of 2 ritten per dag.

De tuin is gebaseerd op het idee van een parkbos, onderhoudsarm.

De woonkamer/keuken meet 8,5 x 3,5 m. Er is een zitgedeelte met drie comfortabele stoelen, een servies kast een TV meubel met daarop een 37 inch HD TV en video/dvd speler en een radio. De TV is aangesloten op het centrale antennesysteem met circa 30 bruikbare zenders waaronder 10 NL, 4 Sportzenders en 4 Film 1 zenders alsmede een aantal Duitse TV zenders.

Doordat het woongedeelte veel glas bevat is er van alle kanten zicht op de tuin. Zowel de erker als de openslaande deuren naar het terras dragen bij aan het directe contact met de tuin.

Ook in de keuken is er ruim zicht op de groene omgeving. In de staande kast bevindt zich een ingebouwde koelkast met vriezer, een bovenkast en een onderkast. Onder het aanrecht zijn drie kasten waarvan 2 met laden en een ingebouwde vaatwasser. Op het aanrecht staat een microwave/oven combinatie met crispfunctie, een gastoestel met afzuigkap, een waterkoker en een senseo koffie zetapparaat. In de kasten boven het aanrecht staat o.a. servies en voorraad. In de kasten onder het aanrecht o.a. pannen schoonmaakmiddelen.

Slaapkamer 1 meet 3,5 x 3 m en is voorzien van een tweepersoonsbed van 1.60 m met 2 nachtkastjes in de slaapkamer is vaste vloerbedekking en een kastenwand met 4 kasten. De openslaande ramen zijn voorzien van horren

De tweede slaapkamer meet 4,1m x 2.7 m. Ook hierin bevindt zich een kastenwand van 4 kasten en een losstaande boekenkast. En een stapelbed, die ook als eenpersoonsbed in de kamer geplaatst kunnen worden. In principe is het mogelijk deze slaapkamer te verdelen in twee kleinere slaapkamers van 2.7 x 1.9 m en 2.2 x 2.2 m alsmede een kleine hal met 2 deuren. Bij deze reconstructie moet de kastenwand verdwijnen en de kasten in de beide kamers geplaatst worden.

Het open slaande raam in deze kamer is wederom voorzien van een

https://vakantiehuiswinkel.nl/ Advertentienummer: 32835752

Meer advertenties van Vakantiehuiswinkel.nl

Link: