Sinsin - Vos Agences - Vastgoed in de Ardennen

€ 425.000
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 425.000
Sinds:
3 maanden
Gezien:
43 keer
Plaats:
Breukelen Ut, UT
Adverteerder:
Condrogest
Activiteit:
10 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16191,5.024668
Condrogest
Sinsin - Vos Agences - Vastgoed in de Ardennen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Sinsin - Vos Agences - Vastgoed in de Ardennen

Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne biedt u deze prachtige karaktervolle villa, die volledig en met zorg gerenoveerd is met behoud van het authentieke karakter, en die perfect beantwoordt aan de energie-uitdaging van de toekomst, met een EPC B-classificatie en bijna volledige autonomie op het gebied van elektriciteits-/verwarmingsverbruik. U zult verrast worden door de grote woonkamers met veel lichtinval, 4 grote slaapkamers, bureau en speelkamers (of extra slaapkamers), maar ook door de twee gedeeltes aangelegde tuin met zijn prachtige overdekte terras en totale privacy. Ideaal gelegen dicht bij de hoofdwegen (N4 of N63) en de vele faciliteiten in de stad Marche-en-Famenne biedt (10 minuten) of de vele toeristische en gastronomische attracties in Durbuy (15 minuten), allemaal in een rustige, en gezellige groene omgeving. 

Diverse: Verwarmingssysteem via een warmtepomp, fotovoltaïsche panelen (10.000kwh), septic tank aangesloten op de gemeenschappelijke riolering, elektriciteit in overeenstemming tot 2038, dubbele aangelegde tuin, grote garage van bijna 40m² en talrijke opslagruimtes via de buitenkant, uitstekende isolatie zie PEB, prachtige wandelingen te doen vanaf het pand, geen werken te plannen! 

Indeling: 
- Kelderverdieping: Kelder onder een deel. 
- Gelijkvloers: Inkomhal, toilet, bureel, keuken, bijkeuken / wasruimte, eetkamer, zitkamer, woonkamer, grote garage, stookruimte, berging. 
- 1e: Nachthal, 4 slaapkamers, 2 speelruimtes, bureau, zolder voor opslag. 
- 2e: Bergzolder. 
- Buitenkant: Twee gedeeltes aangelegde tuin met overdekt terras, tuinhuisje en privacy.


Aantal kamers: 4
Perceeloppervlakte: 349 m2
Regio: België
Soort bouw: Bestaande bouw
Soort woning: Eensgezinswoning
Balkon: Nee
Tuin: Nee
Tuinoppervlakte: 349 m2

Advertentienummer: 66824070
Link: