Denemarken : Schitterend landgoed met 8,6 Ha grond

€ 305.000
Prijs:
€ 305.000
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
9.114 keer
Bewaard:
5 keer
Plaats:
Sønder Omme, DK
Adverteerder:
Wendy Van Steene
Telefoon:
0045-60752358
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
55.87247,8.844564
Wendy Van Steene
Denemarken : Schitterend landgoed met 8,6 Ha grond
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Denemarken : Schitterend landgoed met 8,6 Ha grond

Het ideaal voor de paardenhouder / natuurliefhebber. De grote hoeveelheid bebouwing en grondoppervlak lenen tot alles wat je je maar kunt bedenken. Overname in overleg.

86000 m2 natuur. Rustig gelegen aan een onverharde weg op 1 km afstand van een verharde doorgaande weg. Rust gegarandeerd. Goede jachtmogelijkheden. Wonen in een "natuurlijke" omgeving en toch van alle gemakken voorzien. Kom kijken en geniet. Boerderijvakanties aanbieden is hier zeer goed mogelijk, dus geld verdienen van huis uit.

Rustig en landelijk gelegen, op ongeveer 30 auto-minuten van Legoland en Lalandia en op goed bereikbare afstand van diverse andere attrakties/ bezienswaardigheden en vliegveld Billund.

Lagere/middelbare school op 6 km, waar ook 2 supermarkten, een bakker en grote sporthal te vinden zijn.

Op 8,6 Ha grond staat:

 • Woonhuis met 5 slaapkamers, grote nieuwe keuken, in 2012 geplaatst en in gebruik genomen. Grote woonkamer, een badkamer en een extra toilet op de bovenverdieping met nieuwe douche. Verwarming voor het huis en de saloon+ kantoor via houtkachel van hout uit eigen bos. Kloofmachine hoort bij de overdracht. Woonkamer, keuken, badkamer in woonhuis en Saloon/kantoor/toiletten/bar via vloerverwarming,
 • een grote schuur voor het rijdende matariaal
 • een paardenstal met 11 ruime boxen voorzien van automatische drinkbakken. Opslagplaats voor hooi, stro, enz. Mogelijkheid om meer boxen te plaatsen. Silo is aanwezig.
 • 4 compleet ingerichte blokhutten met bijna volledige bezetting in de zomervakanties en dus mogelijkheden om het seizoen te verlengen. Met badkamer (douche en toilet) en compleet ingerichte keuken. Inrichting komt mee in de verkoop. Gebruikt voor boederijvakanties.
 • Stal, ingericht als werkplaats
 • Schuur ingericht als saloon waar voor de gasten ontbijt kan worden geserveerd en waar de rest van de dag meedere dingen georganiseerd kunnen worden. Koffiemachine en appelsienpers apparaat kunnen in overleg overgenomen worden. Deze saloon is mogelijk te gebruiken om te verhuren voor feesten en partijen voor ca 50 - 60 personen. Iemand evt. met horeca papieren kan ze een leuk restaurantje beginnen, zonder al te veel extra onkosten. Saloonruimte is volledig ingericht bij de verkoop, zie fotoos. Ruimte bevat ook kantoor- en opslagruimte.
 • Is nu ingericht als gallerie.
 • De huidige eigenaar heeft voor de saloon een alkohol vergunning
 • 2,5 Ha recentelijk aangelegd bos, voor eigen gebruik
 • In 2007 nieuw geplaatste kachel voor gebruik van de verwarming van huis en saloon. Hout uit eigen bos. Grote opslag van hout is aanwezig waarbij ook de kloofmachine behoort. Het hout voor de komende winter ligt al klaar voor gebruik.
 • Longeerplaats
 • Weidegrond. Nu door een bevriende boer in gebruik als mais veld
 • Een deel jaarlijks terugkomende gasten
 • We zijn graag behulpzaam met opstart/doorstart van het bedrijf, website en kontakten wb advertenties kunnen overgenomen worden. Eventueel verandering in opzet ed is welkom en zullen we graag steunen/ op gang helpen.

Alle contacten wb het agrarische gedeelte en het juridische/boekhoud gedeelte kunnen overgenomen worden alsmede website.

Contact makelaar:

Mail: jol@landbogruppen.dk

Telefonisch: +45-7660 2132, Mobil:+45- 23347068, en vraag naar Jørn Lauritsen.

Nu ja zeggen is komend jaar al volop gasten ontvangen en aan huis verdienen. Inkomsten, oplopend in de laatste jaren tot nagenoeg volgeboekt in de zomer van 2014. Volop mogelijkheden voor uitbreiding van seizoen aanwezig.

Hier is je verwarming gratis vanwege n hout overvloed in de direkte omgeving: Eigen bos en vergunning om omgevallen bomen in nabijgelegen bos op te ruimen. We hebben ook telefoonnummers van n goede houtleverandeur, compleet gezaagt en geklooft

Advertentienummer: 18582504

Meer advertenties van Wendy Van Steene

Link: