TENUTA SETTETTARI

€ 185.000
Prijs:
€ 185.000
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
1.192 keer
Plaats:
Cingoli, Ma, IT
Adverteerder:
Tenuta Settettari
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
43.37733,13.21391
Tenuta Settettari
TENUTA SETTETTARI
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

TENUTA SETTETTARI

Deze schitterende eigendom omvat een mooie plattelandshoeve, een bijgebouw dat eventueel kan omgebouwd worden tot gastenverblijf en 6.5 hectare (bewerkbare) grond. Een unieke kans voor het opstarten van een agriturismo ! Het is gelegen in de magnifieke omgeving van Cingoli in de provincie Macerata.

Het huis heeft een panoramisch zicht dat reikt tot de Adriatische Zee. Het is een exact voorbeeld van hoe typische landhuizen in deze streek, de Marken, er destijds uitzagen en het bevat ook nog eens alle architectonische elementen uit die tijd.

Deze eigendom ligt middenin een 'privé-park' met enorme eiken, noten-, kersen-, appelbomen, enz... Maar veel belangrijker zijn de om en bij de 200 eeuwenoude olijfbomen die nog productief zijn en u een olijfolie van onbetaalbare kwaliteit zullen bieden.

Het centrum van Cingoli is slechts enkele minuten rijden. Hier zijn tal van winkels, banken, postkantoren, scholen, restaurants en café's. De luchthaven van Ancona, evenals het strand liggen op ongeveer 35km. Het Sibilini-gebergte met zijn ski-oorden en wandelmogelijkheden liggen op een 40-tal kilometers afstand.

Droomde u altijd al van een uw eigen plek in het wondermooie Italië ? Dit authentieke stukje Marche met z'n 6.5 hectare terrein kan van u zijn !

Alle info, foto's en plannen op www.tenutasettettari.it

http://www.tenutasettettari.it/ Advertentienummer: 26366896

Meer advertenties van Tenuta Settettari

Link: