Uw eigen vakantiewoning in Zuid Frankrijk (Lot/Dordogne)?

€ 135.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 135.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
463 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Uw eigen vakantiewoning in Zuid Frankrijk (Lot/Dordogne)?
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Uw eigen vakantiewoning in Zuid Frankrijk (Lot/Dordogne)?

Nog zonder makelaar te koop; Royaal 6-persoons stenen vakantie chalet van 75m2 op ruim 700m2 eigen grond in het mooie gebied tussen de rivieren Lot en Dordogne. Mooi rendement (4-5%) bij deze lage spaarrente!
Bij enkele weken eigen gebruik (gratis) loopt het rendement op tot meerdere tientallen procenten! Een betere belegging is er niet te vinden!

Op kleinschalig bungalowpark park onder NL beheer, gelegen in een minivallei, waardoor het lijkt of het altijd een beetje warmer is dan elders. Heerlijke temperaturen vaak vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar.
Goede verhuurmogelijkheden (door beheerder of zelf doen), permanente bewoning is toegestaan. Op loopafstand van middeleeuws stadje met volop winkelaanbod.
INDELING;
Woonkamer van 24,4mtr. met electrische vloerverwarming en radiatoren. HD-TV en Internet (WiFi), luxe keuken met alle apparatuur (combi oven/koelkast/keramische kookplaat/afzuigkap)
twee slaapkamers ( 10,2 en 8,1 mtr) met 2x2 boxspring bedden en een slaapkamer ( 2,77mtr) met 1 boxspring bed, Slaapkamers met losse kasten
De woning is uitstekend geïsoleerd en volledig voorzien van dubbel glas en vloerverwarming.
Afsluitbare bergzolder met vlizo trap.
TERRAS
Royaal terras met onlangs toegevoegd afscheidingsmuurtje, grotendeels overkapt. ( meer dan 27mtr.)
BADKAMER
Badmeubel met combi wasmachine, royale spiegel, haardroger en glazen douche afscheiding. verwarmd.
TUIN
Het perceel is gelegen aan de rand van het park en heeft een volledig vrij blijvend uitzicht op een klein dal. De tuin (vnl. gras) heeft geen tussenliggende erf afscheiding en biedt volop speelmogelijkheden voor de kids, en volop rust voor de ouders, eigen ligbedden etc. De oppervlakte aan eigen grond is ruim 700mtr, maar lijkt veel groter door ontbreken van tuinafscheidingen...
PARK
Het park is prachtig opgezet , goed onderhouden en bestaat uit iets meer dan 50 woningen (NL eigenaren) en voorzien van een royaal zwembad (300m2) met peuter speelbad., verder een eigen tennisbaan, volleybal en jeu de boules, trampoline en enkele kleine speeltoestellen.
De reisafstand tot Utrecht bedraagt 1.000km, dus gemakkelijk bereikbaar binnen 1 dag over de A20.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469762
Link: