Te koop unieke woning aan de voet van de Cévennes

€ 197.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 197.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
506 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Te koop unieke woning aan de voet van de Cévennes
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Te koop unieke woning aan de voet van de Cévennes

Zonder tussenkomst van makelaar te koop, lichte en ruime woning van 170/150 m2 op 240m2 grond. De woning is onderdeel van stijlvol gerenoveerd mijnbouw complex.
Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkeuken van 30m2, met toilet en berging, uitkomend op ruim terras op het zuid-westen met vrij uitzicht op de de omringende natuur. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime, lichte woonkamer en suite, met kleedkamer en badkamer en toegang tot ruime mezzanine, uitkomende op een tweede beschut, terras. Onder de woning vindt u een als gastenverblijf ingerichte cave, met tweede badkamer en toilet. Tevens behoort bij deze woning een ruime garage met parkeerplaats en het gedeelde eigendom van een (tweede) gastenverblijf.
Het complex ligt in een dorpje, franse buren op minder dan 50m afstand. Binnen het complex ligt de woning aan een pleintje en heeft daardoor de nodige privacy. De woning ligt in de vrije natuur zonder dat het afgelegen ligt. Veilige omgeving. De woning is geïsoleerd aan de wanden en het dak, en is voorzien van vloerverwarming en alle moderne voorzieningen. Energievoorziening via elektra en butagaz (tank aanwezig). In goede staat, compleet en direct te betrekken. Beheerder aanwezig.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469787
Link: