Mooie chambre d’hôtes met prachtig uitzicht en zwembad uit

€ 325.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 325.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
680 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Mooie chambre d’hôtes met prachtig uitzicht en zwembad uit
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mooie chambre d’hôtes met prachtig uitzicht en zwembad uit

Mooie chambre d’hôtes vrijgelegen in de natuur met prachtig uitzicht en zwembad langs de Chemin de Saint Jacques de Compostelle. Er is veel vraag naar accomodatie langs de route de St. Jacques dit huis biedt u de juiste rust en ruimte voor de ontvangst van pelgrims, die graag een rustpauze van een paar dagen wensen.

De gerenoveerde hoofdwoning van 200m2 bestaat op de begane grond uit een woonkamer van 45m2 voorzien van een houtkachel die het hele huis verwarmt, een grote keuken met inbouw apparatuur met rustieke houten kastjes. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, een badkamer met douche en een separaat toilet. In het souterrain treft u een onafhankelijk appartement aan bestaande uit een slaapkamer, zitkamer en badkamer. Daar heeft u tevens een waskamer en een kelderruimte ter beschikking.

Het huis heeft buiten een mooi zwembad met rondom een terras met daarnaast een klein verblijf voor vrienden, dat ook zou kunnen worden gebruikt als atelier. Het huis heeft meerdere terrassen rondom en deze hebben een grotendeels zonnige ligging, maar het is evengoed ook mogelijk zich te installeren in de schaduw van de bomen. Het terrein van 1,7 hectares dat geheel rondom het huis is gelegen loopt voor de woning naar beneden af naar een beekje dat het terrein deels omzoomt en in het gedeelte dat zich achter de woning bevindt in het bos op een vrijgemaakt terras ligt een paardenbak. Met een water opvangbassin voor regenwater en een bron op eigen terrein is deze plek uitermate geschikt voor het organiseren van een zo duurzaam mogelijke leefwijze.

Op het terrein op afstand van de woning ligt een grote schuur met eigen toegang van 72m2 over twee niveau’s. Op de begane grond is nu een kippenhok en muziekstudio ingericht. Op de étage is op dit moment een kattenpension met 16 kamers, in nieuw staat, gevestigd. De eigenaren bieden, degene die deze sympathieke activiteit zou willen voortzetten, aan het kattenpension mee te leveren in de verkoop. Voorzien van gemeentelijke vergunning en website. De schuur is in goede staat en daar er reeds water en electra is aangelegd, zal het goed mogelijk zijn deze om te bouwen tot paardenverblijf, grote garage of gîte. Het geheel is nog verder uit te breiden met een mini camping van 6 plaatsen, waarvoor de eigenaren reeds een aanvraag hebben gedaan bij de gemeente.

Een heerlijke plek voor natuur liefhebbers, maar evengoed perfect gepositioneerd op het kruispunt van Figeac, Conques, Rodez en Villefranche de Rouergue en nabij de mooie vallei van de Lot met alle voorzieningen, scholen en ziekenhuis op slechts 3 minuten in Decazeville en het vliegveld van Rodez op slechts 30 minuten.

Dit mooie huis wordt u aangeboden door Inter-France – Sympa-Immobilier. Specialist in de verkoop van onroerend goed in Frankrijk sinds 1995.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31809585
Link: