Maison en pierre op unieke ligging

€ 275.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 275.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
208 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Maison en pierre op unieke ligging
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Maison en pierre op unieke ligging

Het huis is prachtig gelegen op 6000 m2 eigen grond op het hoogste punt van de omgeving en heeft rondom zeer fraai uitzicht en zicht op de Pyreneeën.
Het heeft een sfeervol, comfortabel intérieur en is voorzien van centrale verwarming, olie gestookt.
Op de begane grond bevindt zich de hal met de trap naar boven. Vanuit de hal is rechts een ruime zitkamer, links de eetkeuken met een grote open haard, rechtdoor de gang waaraan de wc, een grote badkamer met ligbad en 2 wastafels en de bijkeuken. Hierin bevindt zich een 200 liter boiler. Ook de garage is bereikbaar via deze gang.
Op de eerste etage zijn 4 grote slaapkamers, een aparte wc en een doucheruimte met wastafel. In een van de slaapkamers is een aansluiting voor een wastafel.
 Aan de zijkant van de woning links is een royale veranda met fonteintje en buitenhaard voor de BBQ. Hiervandaan is uitzicht op de tuin en het zwembad met ruim terras.
Aan de rechterkant is de carport en de ingang naar de erachter liggende grote schuurruimte, die meerdere mogelijkheden biedt.
Er is een goedgekeurde septictank.
Het huis heeft overal dubbel glas, heeft dikke muren, is daar waar nodig geïsoleerd en heeft energielabel C.
De tuin is eenvoudig te onderhouden. Een gedeelte van het gras maaien we (met de zitmaaier), de rest wordt desgewenst eenmaal per jaar gemaaid door de buurman, die boer (en burgemeester) is en het gemaaide gras tot hooibalen perst.
Hier en daar staan diverse bomen. In de boomgaard staan 2 appelbomen, een perenboom, een kweepeer, 2 pruimenbomen en 2 kersenbomen, alle volop vrucht dragend.
 Het zwembad wordt gezuiverd door een zoutreinigingsinstallatie (geen chloor) en vergt weinig onderhoud. Aan het huis, achter de veranda, is het “zwembadhok” waar zich de installatie bevindt en waar alle zwembadattributen zijn. Het zwembadwater wordt verwarmd door zonnepanelen.
Er is een demontabel hekwerk dat goedgekeurd is door de Franse overheid en eenvoudig te plaatsen en weg te halen is.
Desgewenst is de woning met inboedel beschikbaar.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469772
Link: