Hotel Restaurant Bar te koop

€ 80.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 80.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
864 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Hotel Restaurant Bar te koop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Hotel Restaurant Bar te koop

Het gehele bedrijf is volledig en sfeervol gemeubileerd en gedecoreerd. Het Hotel beschikt over 5 comfortabel ingerichte hotelkamers. De kamers zijn standaard voorzien van een LCD televisie met satellietontvanger en een badkamer met een douche of bad en toilet. Het restaurant (circa 65 couverts) heeft twee sfeervol ingerichte ruimtes, welke in elkaar overlopen. De bar is volledig ingericht met o.a. een grote koeling, beeldschermkassa, twee professionele espressomachines, barkrukken en enkele tafeltjes. De keuken is volledig ingericht met heel veel keuken apparatuur. Aan de voorkant van het pand is een groot ingericht buitenterras met circa 40 zitplaatsen. De schuur biedt veel opslagmogelijkheid en heeft o.a. een grote koelcel en (snel)vriezer. Achter het pand is een grote ommuurde tuin met ligstoelen en waar bijvoorbeeld evenementen gehouden kunnen worden. Mogelijkheid tot het creëren van meer hotelkamers of een groot (privé)appartement is aanwezig. Er is veel linnengoed, kookgerei en een scala aan serviesgoed voorhanden.
De verkoopprijs van het bedrijf (inventaris en goodwill) is verlaagd van 105.000,- Euro naar 80.000,- Euro. Op dit moment is er nog geen makelaar bij de verkoop betrokken. Met als groot voordeel dat er geen courtage (minimaal 6% over de verkoopprijs) gevraagd wordt. Genoemde prijs is exclusief overdrachtskosten. Voor de goede orde, bij de prijs is het onroerend goed niet inbegrepen, maar de huurprijs is zeer redelijk, met een doorlopend huurcontract. Wel is het eventueel mogelijk om van de huidige eigenaar (direct of op termijn) het onroerend goed te kopen (216.000,- Euro, exclusief overdrachtskosten).
Het beschikt over de meest volledige vergunning (IV). In juni 2012 is er fors geïnvesteerd in een nieuwe brandalarminstallatie en brandvertragende deuren. Hiermee voldoet het volledig aan de hiervoor gestelde overheidsnormen (sécurité incendie).
Wij kunnen u verzekeren dat het beslist loont om een kijkje bij ons te komen nemen en u te overtuigen van dit unieke Hotel Restaurant Bar op deze charmevolle locatie.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469714
Link: