Gelijkvloerse villa met zwembad

€ 392.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 392.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
189 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Gelijkvloerse villa met zwembad
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Prachtige gelijkvloerse villa met zwembad en apart gastenverblijf in het buitengebied van Carpentras (ca 2 km van het centrum).
Carpentras is een typisch provençaalse stad gelegen aan de voet van de Mont Ventoux, waar echter ook alle moderne voorzieningen te vinden zijn - een leuke site is www.carpentras-ventoux.com (ook in het engels).

De in 1996 gerealiseerde villa is gelegen op 2.419 m2 omsloten terrein met een electrisch bediende poort en is gebouwd op een zgn vide-sanitair (een bovengrondse tocht/kruipruimte), hetgeen inhoudt dat u vier treden opgaat om op het terras te komen.
De villa biedt een bewoonbaar oppervlak van 150 m2 gelegen aan een grotendeels overdekt terras van 50 m2. Tegenover het woonhuis bevindt zich het afzonderlijke gastenverblijf van 62 m2 met terras en niervormig zwembad ca 8x4 (totaal oppervlak 180 m2. Op het terrein bevinden zich ook nog een kas (achterzijde), een garage (thans in gebruik als werkplaats en een metaken berging. Het is mogelijk om met de auto om het hoofdgebouw heen te rijden. Uiteraard biedt dit voldoende parkeerruimte. Op het terrein zijn tevens een grote tuin en diverse borders.
Het geheel biedt veel privacy.
De ruime afmetingen van huis en gastenverblijf maken permanente bewoning en/of geheel of gedeeltelijk verhuren mogelijk.

Indeling van het woonhuis:
huiskamer ca 37 m2. ouderslaapkamer annex badkamer ca 27 m2. drie slaapkamers resp in gebruik als dressing (12 m2 slaapkamer III),
bijkeuken (13 m2 slaapkamer IV) en bureau (14 m2 slaapkamer II). aparte douche, toilet en wasruimte.
woonkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast ca 21 m2.
Aan de achterzijde van het huis is nog een aparte ruimte aangebouwd voor de electrische boiler 200 liter en de cv-kachel (vervangen in
december 2014).

Indeling van het gastenverblijf:
huiskamer/keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie ca 32 m2. TV-aansluiting dmv parabool.
slaapkamer ca 11 m2. badkamer ca 5 m2 met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel.
Technische ruimte met waterzuivering zwembad, boiler 150 liter en infraroodsauna.
Het zwembad is voorzien van een verrijdbare kap (door één persoon te bedienen), waardoor het zwemseizoen aanmerkelijk wordt verlengd - watertemperatuur half april al 25°C.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469776
Link: