Complex van 3 (vakantie)huizen in de Charente

€ 219.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 219.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
492 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Complex van 3 (vakantie)huizen in de Charente
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Complex van 3 (vakantie)huizen in de Charente

Droomt u van een huis in Frankrijk om u permanent te vestigen of als tweede thuis? Dan zou dit complex zomaar iets voor u kunnen zijn. Het betreft namelijk 3 authentieke charmante Franse huizen met bijgebouwen op een stuk land van 5734 m2 in de Charente. De huizen liggen op ongeveer 850km vanaf Utrecht, u rijdt er dus in een dag naar toe.

Het betreft 3 los van elkaar opgestelde huizen, waardoor dit complex zich ook uitstekend leent voor samenkomen van families (met ieder zijn privacy), maar ook zeer geschikt is voor de verhuur of voor de ontvangst van gasten. Op het tussen de woningen gelegen open veld zou u ook een camping kunnen beginnen. Kortom een complex met tal van mogelijkheden.

Rust, ruimte, sfeer en buitenleven zijn kernwoorden. De omgeving kenmerkt zich door prachtige vergezichten, zonnebloemvelden, hooibalen, sfeervolle dorpjes met wekelijkse brocantes en bovendien op korte afstand gelegen van grote steden als Poitiers, Angouleme en Bordeaux. Naast de bekende Cognac-streek zijn ook de kustplaatsen La Rochelle, Royan en de eilanden Ile d'Oleron en Ile de Re nabij gelegen. Voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants, zwembaden en sportvelden en recreatie zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

De huizen zijn door de eigenaar gedurende 20 jaar met veel liefde beheerd en door de jaren heen gerenoveerd en voorzien van comfort met behoud van authenticiteit. Alle huizen zijn voorzien van Centrale Verwarming.

Huis 1 heeft eigen toegangspoort, een living met open haard, keuken, 2 badkamers (begane grond en eerste etage) en 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Bovendien is er een kantoor, meerdere schuren en een idyllische veranda.

Huis 2 en Huis 3 hebben een gedeelde toegangspoort. Huis 2 heeft een living met open haard, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Huis 3 staat geschakeld aan Huis 2 en heeft een living, badkamer, 1 slaapkamer en ruime overloop met logeerbed.
Naast Huis 3 bevindt zich een grote schuur met een vide, ideaal als werkplaats/atelier/workshop ruimte.

Alle huizen staan met elkaar in verbinding door de grote tuin met fruitbomen en aparte groente- en kruidentuin.

Inventaris ter overname.

Het totale woonoppervlak is 251m2, exclusief veranda en schuren. Overigens bieden de schuren veel gelegenheid om de woonruimte te vergroten.

Het is lastig de sfeer en verrassingen van dit complex te beschrijven dus aarzel niet contact op te nemen voor meer informatie en beeldmateriaal. U kunt mij bellen op +31 06-21557300

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469599
Link: