Charmant huis in het hart van de Bourgogne

€ 180.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 180.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
382 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Charmant huis in het hart van de Bourgogne
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Charmant huis in het hart van de Bourgogne

Dit zonnige huis ligt in het hart van een traditioneel Bourgondisch dorpje en u vindt er een combinatie van traditionele aantrekkingskracht en moderne functionaliteit. Het is perfect om er het hele jaar in te wonen, maar ook als vakantiehuis.
Het hoofdhuis heeft een woonoppervlak van rond de 160 m2 en heeft een prachtige vloer van hout en vloertegels met smeedijzer (balustrade, doorgang, luifel), die speciaal voor dit huis zijn gemaakt. In de badkamer is zowel een douche als een zeer groot bad, een wasmachine en een droger, 2 wc's, 2 slaapkamers met een grote garderobe en een derde slaapkamer die nu als bureautje wordt gebruikt. De keuken is volledig ingericht met een traditioneel houtfornuis, maar ook een inductiekookplaat en een elektrische oven, die ook kan worden gebruikt als stoomoven. Verwarming in de winter is geen probleem. Het huis is volledig geïsoleerd, met dubbel glas en een grote houtkachel om van de vlammen te genieten. Het huis is helemaal gemaakt van natuurlijke producten (de verf bijvoorbeeld), en is dus goed voor de gezondheid. Water wordt gefilterd door middel van een ontharder en water osmose, zodat het drinkwater uit de kraan altijd van perfecte kwaliteit is. Alles is nieuw of zo goed als nieuw. Voor de komende 20 jaar zijn er geen extra kosten te verwachten.
De aangelegde tuin van 7500m2 ligt op het zuiden en is omheind. Een gedeelte staat vol fruitbomen (3 walnoten, verschillende appelbomen, perziken, peren) en het andere deel kan gemakkelijk worden gebruikt voor het houden van ezels, paarden of een geit, maar is gemakkelijk te onderhouden. Op het terrein staat ook een gastenverblijf (20 m2) dat nu leeg is, maar al is aangesloten op de elektrische installatie. Ook is er een oud boerengebouw (200 m2) dat kan worden verbouwd als men behoefte heeft aan meer ruimte.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469756
Link: