Chambres d'hôtes, gîte en mini-camping

€ 650.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 650.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
183 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Chambres d'hôtes, gîte en mini-camping
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Chambres d'hôtes, gîte en mini-camping

Chambres d’hôtes, gîte en mini-camping in de Bourgogne

Dit goed lopende chambres d’hôtes ligt in het plaatsje Bouhy in de Nièvre, één van de vier departementen van de Bourgogne.

Het bestaat uit een woonhuis (gebouwd in 1986), het chambres d’hôtes gedeelte (daterend uit 1811), een gîte, een minicamping met drie standplaatsen en een grote timmermanswerkplaats.
Dit alles ligt op een terrein van ruim een hectare.
In de schitterende tuin bevinden zich diverse zitjes, een jacuzzi en een verwarmd zwembad (5 x 10 meter), van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving.

Het woonhuis van ruim 150 m2 grenst aan het chambres d’hôtes gedeelte, maar staat geheel op zichzelf en biedt dus volledige privacy.
Het bestaat uit een grote woon/eetkamer (67 m2) met halfopen keuken, een grote en een kleine slaapkamer (20 en 7 m2), een kantoortje (7 m2), een badkamer met dubbele wastafel en tweepersoons inloopdouche (7 m2) en een separaat toilet. Op de verdieping is nog een grote slaapkamer (27 m2) en hier bestaat de mogelijkheid nog meer kamers te creeëren.

Het chambres d’hôtes gedeelte heeft twee ingangen.
De eerste ingang is op de begane grond en biedt toegang tot de gastensalon met eet- en zitgedeelte (61 m2) en tot twee gastenkamers (beide 22 m2) met elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook is hier de keuken (20 m2) voor de chambres d’hôtes; deze is ook bereikbaar vanuit het woonhuis.
In dit gedeelte van het gebouw bevinden zich ook twee toiletten en een douche voor de campinggasten (in totaal 7 m2).
Een buitentrap leidt naar de tweede ingang op de verdieping, waar zich een entree / bibliotheek en drie gastenkamers (20, 22 en 40 m2) bevinden, ieder met eigen badkamer met douche, toilet en wastafel; twee van deze kamers beschikken ook over een bad. Op deze verdieping bevinden zich ook de linnenkamer en de boilerruimte.

De gîte is ingericht voor vier personen (twee volwassenen en twee kinderen) en is voorzien van een zitgedeelte, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De gîte heeft een eigen terrasje.

Op de camping zijn speeltoestellen en een zandbak voor kinderen beschikbaar en er is een ruimte met een pooltafel, tafelvoetbal en tafeltennis.
Ook is er een kinderboerderij met kippen, ganzen, konijnen, schapen en een pony.
Het verwarmde en computergestuurde zwembad is volledig omheind en voldoet aan de veiligheidseisen.

Verwarming door middel van elektrische radiatoren ; het woonhuis beschikt over twee houtkachels en er is ook een houtkachel in de gastensalon.
Het woonhuis is voorzien van muurisolatie. Het woonhuis en het chambres d’hôtes gedeelte zijn voorzien van plafondisolatie en grotendeels van dubbel glas.
De panden zijn aangesloten op een septic tank; deze dient nog gekeurd te worden.

De inrichting en inventaris van de chambres d’hôtes en de gîte is bij de prijs inbegrepen.
Overname van de apparatuur in de timmermanswerkplaats is bespreekbaar tegen meerprijs.

In het dorp vinden we een bakker, een slager, een café, een restaurant en een lagere school.
Alle andere voorzieningen (supermarkten, winkels, medische voorzieningen, middelbare scholen) zijn te vinden in een grotere plaats op ongeveer 10 kilometer afstand.

De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, te wandelen en te kanovaren. Ook is er in de buurt een klimpark en een groot zwemmeer.
Maar ook culturele uitstapjes zijn ruim voorhanden. Zo is de middeleuwse bouwplaats van het kasteel Guédelon vlakbij, maar ook steden als Vezelay, Clamecy, Auxerre en Saint-Fargeau (met een kasteel, waar in de zomer wekelijks een licht- en geluid-spektakel plaatsvindt) lenen zich uitstekend voor een dagtrip.
En voor de wijnliefhebber zijn er de caves van Sancerre en Pouilly.
Er zijn dus voldoende mogelijkheden om uw gasten voor een wat langere tijd aan u te binden!

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469768
Link: