Bretagne: luxe moderne Bungalow op Eco Village

€ 189.000
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 189.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
530 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
fr-huizen
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
51.92269,4.470787
fr-huizen
Bretagne: luxe moderne Bungalow op Eco Village
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bretagne: luxe moderne Bungalow op Eco Village

Luxe moderne bungalow te koop op zeer rustig en bosrijk gelegen Eco Village "Cornan". Op dit Domaine staan 7 gelijke bungalows, die allen eigendom zijn van Nederlanders.
U kunt er desgewenst het hele jaar verblijven of zoals wij doen: een deel verhuren en een deel er verblijven. Er heerst een weldadige rust, geen auto verkeer en het is een prachtige groot bosperceel van 3,5 hectare.
Onze bungalow Le Cygne Blanc ligt op een fantastische plek, n.l. aan de vijver met een flinke tuin waaronder een stuk grasland eromheen.
De woning heeft een royale lichte woonkamer, een schitterende erker, een houtkachel, is voorzien van een luxe moderne witte keuken. Er zijn 2 slaapkamers, 1 grote badkamer en 1 kleinere badkamer; er is bergruimte en nog vele extra's. De dakbedekking is met sedum. De woning heeft satelliet televisie en ontvangst van alle Nederlandse en 2 Belgische zenders. Er is uitstekend Wifi internet.
In de prijs is de gehele inboedel en complete inventaris inbegrepen.
In de directe omgeving van deze woning kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Op ruim half uur rijden vindt u de kust van Bretagne met allerlei leuke badplaatsen, boulevards en terrasjes.

http://www.gites.nl/ Advertentienummer: 31469594
Link: