Woonhuis met 2 wooneenheden, sauna, grote tuin + bijgebouwen

€ 389.000
Prijs:
€ 389.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
803 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Woonhuis met 2 wooneenheden, sauna, grote tuin + bijgebouwen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Woonhuis met 2 wooneenheden, sauna, grote tuin + bijgebouwen

Aantrekkelijk dubbel woonhuis met twee wooneenheden, met Electro zonnecollectoren, sauna, grote tuin en bijgebouwen Heyroth (3)

Dit smaakvol gerestaureerde dubbel woonhuis werd omstreeks 1901 gebouwd en in latere jaren vergroot en omgebouwd. Het huis staat in Üxheim-Heyroth en behoort tot de verbandsgemeente Gerolstein in de regio Vulkaaneifel. Inkoopmogelijkheden en voorzieningen zijn er in de plaatsen Hillesheim en Kelberg en de provinciestad Daun, beide ca. 15 minuten met de auto. Via Kelberg is de aansluiting op de autobaan A 48 naar Koblenz en Trier binnen 6 minuten bereikbaar. Het object heeft een totale woonoppervlakte van ca. 391m2, een woongedeelte heeft 208m2 en het andere heeft 183m2. Het perceel is 3952m2 groot. Het huis is zeer aantrekkelijk, gedeeltelijk met natuursteen gebouwd. Veel aandacht is besteed aan gemoedelijkheid en het gebruik van hoogwaardige materialen. De grootste woning beschikt over 280m² met vijf slaapkamers, een grote woonkamer met prachtige houtkachel welke aangesloten is op de centrale verwarming, keuken en eetkamer. De kleinste woning op de begane grond met 183m², heeft een prachtig uitgevoerde bar met open haard, twee voorraadsruimtes en een separaat gastentoilet. Op de verdere verdiepingen is de keuken, woonkamer, eethoek, twee slaapkamers en een kleine bijkeuken. Het object is zeer geschikt voor bewoning door meerdere generaties of voor verhuur en gedeeltelijk eigengebruik. De ruimtes hebben heldere en vriendelijke uitstraling. Voor het object zijn de noodzakelijke parkeerplaatsen. De op het dak geplaatste zonnecollectoren hebben een gemiddelde jaaropbrengst van 5500 kWh en een vergoeding van 46,75 ct./ kWh. Op het perceel is een grote carport waarop eveneens zonnecollectoren zijn geplaatst. De jaaropbrengst hiervan is 28000 kWh. Deze zonnecollectoren zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs doch kunnen separaat aangekocht worden. Een schuur met verdere opslag- en gebruiksmogelijkheden complementeren het geheel. Kunststof ramen met dubbelglas, olie gestookte centrale verwarming met warmwatervoorziening.

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens rapport: 1950/1980

Eindenergiebehoefte: 221,5 kWh/(m2-jaar)

Energiedrager: Huisbrandolie

Energie classificatie: G

Indeling (grootste woning 208 m2):

Begane grond: Entree, gang, drie slaapkamers, woonkamer met gemetselde open haard, toegang naar keuken en terras, bijkeuken, keuken, badkamer met ligbad, separate toilet, trap naar bovenverdieping.

Bovenverdieping: Werkkamer/aankleedkamer, badkamer met douche en toilet en toegang naar sauna.

Zolder: opslagmogelijkheid

Indeling (kleinste woning 183 m2):

Begane grond: Entree, gang, bar met open haard, trap naar boven.

Bovenverdieping: Overloop met gezellige eethoek, woonkamer met extra houtkachel en toegang naar balkon, badkamer met ligbad, douche en toilet, berging, bijkeuken, twee slaapkamers en trap naar zolderverdieping.

Zolderverdieping: Overloop, speelkamer, berging, toilet en hobbyruimte.

Buiten: Parkeerplaatsen voor het huis, carport, groot grondstuk, schuur.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op  HYPERLINK "http://www.jupp-immo.de/" www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704.

Advertentienummer: 43600123
Link: