Woonhuis compleet omheinde tuin, overdekt terras en garage.

Gereserveerd
Prijs:
Gereserveerd
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
794 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Woonhuis compleet omheinde tuin, overdekt terras en garage.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Woonhuis compleet omheinde tuin, overdekt terras en garage.

Aantrekkelijk woonhuis compleet omheinde tuin met overdekt terras en garage Udler.

Dit vrijstaand aantrekkelijk woonhuis werd in 2015 gebouwd als vakantiehuis. Het staat in Udler een dorp behorende bij de verbandsgemeente Daun in de regio Vulkaaneifel. Udler ligt centraal tussen de vulkaanmeren en is gunstig gelegen ca. 10 minuten rijden naar de autoweg A 48 Daun/Mehren. Inkoopmogelijkheden en verdere voorzieningen zijn er in de hoofdstad Daun in ca. 18 minuten met de auto bereikbaar. Het huis is oorspronkelijk als vakantiehuis gebouwd, het is echter zeer geschikt voor permanente bewoning. Woonoppervlakte is ca. 132 m², het perceel is 610 m² groot. Het heeft twee slaapkamers die zich vanwege de ligging op een zwakke helling op parterre/benedenverdieping bevinden. Daar is ook een ruime badkamer met barrièrevrije douche en toilet. De uiterst gemoedelijke woon/eetkamer is op de begane grond en geeft een prachtig uitzicht over Udler. Het huis is binnen afgewerkt met natuurgips wat een aangenaam binnenklimaat geeft. Een kleine keuken en een toilet maken deze verdieping compleet. De entree welke voorgebouwd staat in verbinding het terras met grilhaard. De tuin is compleet omheind daardoor voor hondenbezitters zeer geschikt. Het huis is met isolatiesteen gebouwd en geeft in kombinatie met de buitenisolatie een gunstig energiegebruik. Het dak is goed geïsoleerd en de kunststof ramen hebben drievoudige verglazing. De verwarming is middels twee houtkachels.

De koopprijs is inclusief de volledige inventaris alsmede de voorraad brandhout.

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 2015

Eindverbruik van energie: 51,6 kWh/(m² ·jaar)

Belangrijkste energiebron: Hout

Energie-efficiëntieklasse: B

Indeling:

Begane grond: Entree, kleine open hal, ruime woonkamer met knusse eethoek, keuken, toilet en trap naar parterre/benedenverdieping.

Parterre/benedenverdieping: Gang met houtkachel, twee slaapkamers, badkamer met barrièrevrije douche, toilet en aansluiting voor wasmachine. Bergruimte en toegang naar garage.

Buiten: Garage met toegang naar parterre/benedenverdieping, geheel omheinde tuin.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op  HYPERLINK "http://www.jupp-immo.de/" www.jupp-immo.de

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704.

Advertentienummer: 43686835
Link: