Woon/bedrijfspand, parkeerplaats tuin, terras en 2 garages

€ 205.000
Prijs:
€ 205.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
976 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Woon/bedrijfspand, parkeerplaats tuin, terras en 2 garages
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Woon/bedrijfspand, parkeerplaats tuin, terras en 2 garages

Woon/bedrijfspand met parkeerplaatsen, tuin, terras en twee garages Jünkerath (39)

Dit ruime woonhuis met bedrijfspand werd in 1962 gebouwd in massieve constructie, en staat in Jünkerath welke deel uitmaakt van de verbandsgemeente Ober Kyll. Jünkerath heeft een goede infrastructuur met alle noodzakelijke voorzieningen voor het dagelijks leven. Het treinstation heeft aansluiting naar Trier en Keulen. Het grondstuk is 5471 m² groot en beschikt over goed onderhouden tuin en een groot grondstuk achter het huis. De totale woonoppervlakte is 192 m² en de bedrijfsoppervlakte is 109 m². Het huis bestaat uit twee woningen, de woning op de bovenste verdieping is verhuurd en de hoofdwoning met o.a. openhaard, toegang tot tuin en terras staat momenteel leeg. De bedrijfsruimte is voor langere tijd verhuurd. Naast het object zijn verschillende parkeerplaatsen en bied comfortabele ruimte voor het parkeren van voertuigen. Een aan de rechterzijde aangebouwde garage die vanaf de werf toegankelijk is, maken het parkeeraanbod compleet. De hoofdwoning is ruim opgezet en biedt met ca. 105 m² oppervlakte behoorlijk leefruimte. De openhaard heeft een warmtewisselaar en is verbonden met de centrale verwarming, een glazen balkon en toegang tot het terras welk is voorzien van een markies. De woning op de bovenste verdieping heeft een woonoppervlakte van ca. 87 m². Aangezien deze woning verhuurd is kunnen wij hiervan geen foto’s tonen. Bezichtigingen zijn uiteraard mogelijk. Deels kunststof en houten vensters met dubbelglas. Oliegestookte centrale verwarming met warmwatervoorziening.

Informatie over het energiecertificaat:

Verbruiksgericht energiecertificaat:


Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1962
Finaal energieverbruik: 257,4 kWh/(m² · a)
Essentiële energiebron: stookolie
Energie-efficiëntieklasse: H

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, gastentoilet, sociale ruimte/berg ruimte, bedrijfsruimte met nevenruimte, bureau, trap naar boven en kelder.

Bovenverdieping: Entree, overloop/gang, twee slaapkamers, ruime woonkamer met hoek- openhaard, massieve parketvloer en toegang naar glazen balkon, keuken met toegang naar terras en tuin, badkamer met ligbad en toilet, separaat gastentoilet.

Bovenste verdieping: Overloop met separate slaapkamer, entree, twee slaapkamers waarvan een toegang geeft tot balkon, woonkamer, keuken met toegang tot balkon, badkamer.

Zolder: kan worden gebruikt als opslagruimte.

Kelder: Gang, verwarmingsruimte, ruimte met brandstoftank voor centrale verwarming, twee kelderruimtes.

Buiten: Verschillende parkeerplaatsen, twee garages, tuin, terras met markies, balkon.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 44558827
Link: