Verzorgd woonhuis met dubbele garage, terras, serre en tuin.

€ 149.000
Prijs:
€ 149.000
Sinds:
1 week
Gezien:
196 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Verzorgd woonhuis met dubbele garage, terras, serre en tuin.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Verzorgd woonhuis met dubbele garage, terras, serre en tuin.

Goed verzorgd woonhuis met dubbele garage, terras, wintertuin en grote tuin Kronenburg (3)

Dit goed onderhouden woonhuis is in 1963 gebouwd en zeer goed onderhouden. Het staat in Kronenburg een dorp wat bij de gemeente Dahlem behoort, welke deel is van de regio Euskirchen (Nordreinwestfalen). Kronenburg ligt in natuurpark Hohe Venn-Eifel en is bekend door het meer "Kroenenberger See". Het heeft een goede verbinding richting Euskirichen en Keulen alsmede België. Het object heeft een woonoppervlakte van ca.112 m². Het heeft twee slaapkamers en een gezellige woonkamer met houtkachel. De zolder is omgebouwd en heeft een tweede woonkamer. De sfeervolle keuken bevindt zoals de woonkamer op de begane grond. De verwarmde wintertuin is zeer geschikt om de zomermaanden te verlengen. Aan de achterzijde van het huis is een overdekt terras, waar u tijdens de zomermaanden met familie en vrienden kunt verpozen. Vanuit het terras komt u in de grote tuin. Een paradijs voor tuinvrienden. Het perceel is 854 m² groot. De tuin zelf is een prachtige plaats om te verblijven en te ontspannen. In het tuinhuisje zijn het tuingereedschap en het buitenmeubilair opgeslagen. Kunststof ramen met dubbel- en driedubbelglas. Gasgestookte centrale verwarming (van 2019) . Warmwaterbereiding doormiddel van een doorloop verhitter.

Energiepas in bewerking

Indeling:

Begane grond: Entree/gang, bergruimte, gang, keuken, woonkamer en trap naar bovenverdieping.

Bovenverdieping: Overloop, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet, vaste trap naar zolderverdieping.

Zolderverdieping: twee kamers.

Buiten: Dubbele garage, tuin, wintertuin, overdekt terras, tuinhuisje en zitplaats in tuin.

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op  HYPERLINK "http://www.jupp-immo.de/" www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 43163677
Link: