Smaakvol woonhuis met omheinde tuin, terras en bouwland.

€ 279.000
Prijs:
€ 279.000
Sinds:
1 week
Gezien:
68 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Smaakvol woonhuis met omheinde tuin, terras en bouwland.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Smaakvol woonhuis met omheinde tuin, terras en bouwland.

Smaakvol uitgerust woonhuis met omheinde tuin en vijver, terras en verder bouwland Baasem.

Dit zeer goed onderhouden woonhuis is in 2007 als massiefhuis gebouwd en goed onderhouden. Baasem is een dorp wat deel uitmaakt van de grotere plaats Dahlem in de regio Euskirchen/NRW. Dahlem ligt in natuurpark Hohe Venn/Eifel. Dahlem ligt op ca. vijf minuten rijden, daar zijn ruim voldoende mogelijkheden voor o.a. inkopen en een goede verbinding naar Euskirchen en Keulen. Het treinstationstation in Dahlem geeft verbinding naar Keulen en Trier. Het object heeft een woonoppervlakte van ca. 115m² . Op de begane grond is een mooie en lichte woonkamer met open haard en toegang tot het terras, de keuken, de badkamer en twee slaapkamers. De indeling is zeer praktisch ontworpen. Op de bovenverdieping is een 'doorgangskamer met aansluitingen voor een keukenblok, twee slaapkamers, een extra badkamer evenals een berging waar de gaswandketel is gemonteerd. Het woongedeelte op de bovenverdieping kan afgescheiden worden om separaat bewoond of verhuurd te worden. De kelder is geheel afgewerkt en betegeld. Het hele object is smaakvol en comfortabel uitgevoerd. Het is bijzonder geschikt voor bewoning met een familie en kinderen of het gebruik als dubbele bewoning. De tuin is geheel omheind. Kunststof ramen met dubbele beglazing en elektrisch bedienbare rolluiken. Propaangas centrale verwarming met warmwatervoorziening.

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 2007

Eindverbruik van energie: 70,9 kWh/(m² ·jaar)

Belangrijkste energiebron: vloeibaar gas en Hout

Energie-efficiëntieklasse: B

Indeling:

Begane grond: Entree, gang, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en bidet. Keuken met toegang tot woonkamer met openhaard en toegang naar terras en tuin.Trap naar bovenverdieping en kelder.

Bovenverdieping: Overloop, berging met c.v. gaswandketel, doorgangskamer met aansluitingen voor keukenblok, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet.

Kelders: Aansluitkast en vier kelderruimtes.

Buiten: Voortuin, terras, tuin, vijver, tuinhuisje, regenwatertank om tuin te besproeien, extra bouwgrondstuk naast woonhuis.

Excl. Makelaarskosten 3,57%

Graag tonen wij u dit mooie object, wij verheugen ons op uw aanvrage!

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slecht een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zij telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 43813279
Link: