Goed uitgeruste bungalow met tuin, carport en 2 tuinhuisjes.

Gereserveerd
Prijs:
Gereserveerd
Sinds:
2 weken
Gezien:
215 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Goed uitgeruste bungalow met tuin, carport en 2 tuinhuisjes.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Goed uitgeruste bungalow met tuin, carport en 2 tuinhuisjes.

Gezellige en goed uitgeruste bungalow met tuin, carport en 2 tuinhuisjes Orlenbach (2)

Deze gezellige bungalow, gebouwd ca. 1960, is de afgelopen jaren prachtig gerenoveerd. Het is gelegen in Orlenbach, een klein dorp in de verbandsgemeente Prüm. Orlenbach behoort tot de Eifelkreis Bitburg-Prüm. Winkelen kan in Prüm, wat in ca. 10 te bereiken is met de auto. Hier vindt u een groot aantal faciliteiten voor het dagelijks leven, zoals winkels, restaurants, artsen, apotheken en een ziekenhuis. Het object beschikt met zijn ca. 105m², over 2 slaapkamers, waarvan één direct toegang heeft tot een van de 3 badkamers, een mooie grote woonkamer met kamerhoge ramen met uitzicht op de natuur en toegang tot het terras en tuin. Tevens is er ook een berging aanwezig. De lichte en gezellige woonkamer is bovendien uitgerust met een pelletkachel. De zolder met eigen badkamer werd gebruikt als gastenverblijf voor familie. Omdat het grondstuk van 1009m² omringd is door hagen en bomen, biedt het pand veel privacy. Het grote terras bij het huis nodigt uit tot lange zomeravonden met familie en vrienden. Het huis wordt verwarmd met een olie gestookte centrale verwarming. Warm watervoorziening wordt geleverd door continu werkende verwarmingstoestellen. Kunststof ramen met dubbele beglazing.

De aankoopprijs is inclusief de keukenapparatuur.

Informatie betreft de energiepas:

Type energiecertificaat: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1964

Eindvraag naar energie: 251,2 kWh/(m² · a)

Belangrijkste energiebronnen: EL stookolie, hout, elektriciteit

Energie-efficiëntieklasse: H

Indeling:

Begane grond: Entree/hal, slaapkamer met eigen doucheruimte en toilet, 2e hal met toegang naar het achterste perceel, slaapkamer, badkamer met douche en toilet, berging, verwarmingsruimte, open keuken met trap naar het gastenverblijf op de bovenverdieping, ruime en lichte woonkamer met kamerhoge ramen en uitzicht op de tuin.

Bovenverdieping: Gastenverblijf, bad met douche en toilet, kleine opslagruimte.

Buiten: Tuin, carport, parkeerplaats, 2 tuinhuizen, terras.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van ons aanbiedingen. Meer informatie en onze andere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 45374024
Link: