Gezellig woonhuis met stal, tuin, garages en extra bouwkavel

€ 149.000
Prijs:
€ 149.000
Sinds:
3 maanden
Gezien:
878 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Gezellig woonhuis met stal, tuin, garages en extra bouwkavel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gezellig woonhuis met stal, tuin, garages en extra bouwkavel

Gezellig woonhuis in rustige woonwijk met stal, tuin, garages en extra bouwkavel Daun (12)

Dit gezellige woonhuis is rond 1923 gebouwd in een massieve constructie. Het huis is gelegen in een verzorgde en rustige woonwijk aan de rand van Daun-Rengen. . Daun is de zetel van het district Vulkaneifel en biedt vele faciliteiten voor het dagelijks leven, met name kleuterscholen, scholen, winkelcentra, artsen en een ziekenhuis. De woonoppervlakte is ca. 97m². Het grondstuk inclusief met extra bouwkavel is ca. 1469m² groot. Op de begane grond bevinden zich de keuken, eetkamer, woonkamer en de badkamer. De bovenverdieping biedt in totaal 4 slaapkamers en een groot terras. Het huis is altijd goed onderhouden. De badkamer is in 2018 gerenoveerd. Bijna alle ramen zijn vernieuwd. Heel praktisch is de mogelijkheid om van 2 kanten om het huis heen te rijden. Voor en naast het huis zijn er tuingedeeltes die gebruikt kunnen worden als terras en te tuinieren. Het stalgebouw en een schuur bieden veel mogelijkheden voor hobby en vrije tijd. Met een bouwvergunning, kan men de zolder verder uitbouwen. Kunststof ramen met dubbele beglazing en enkele aluminium ramen. Olie gestookte centrale verwarming met warmwatervoorziening.

Informatie betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiepas: 1920

Eindenergiebehoefte: 298,4 kWh/(m² ·jaar)

Energiedrager: Stookolie

Energieclassificatie: H

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, keuken met berging, eetkamer, woonkamer, moderne badkamer met barrièrevrije douche en toilet, trap naar de bovenverdieping.

Bovenverdieping: Hal, 4 slaapkamers, vaste trap naar de zolder.

Buiten: voortuin, verharde oprit/tuin, tuin, 2 garages, groot terras, extra bouwkavel.

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van ons aanbiedingen. Meer informatie en onze andere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 45059760
Link: