Gezellig woning met tuin, garage in Beuren vlakbij de Mosel.

€ 139.000
Prijs:
€ 139.000
Sinds:
1 week
Gezien:
126 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Gezellig woning met tuin, garage in Beuren vlakbij de Mosel.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gezellig woning met tuin, garage in Beuren vlakbij de Mosel.

Gezellig woonhuis met tuin en garage in Beuren vlakbij de Mosel.

Dit vrijstaand woonhuis werd in 1958 gebouwd en staat in Beuren (Eifel). Beuren is deel van de verbandsgemeente Ulmen in de regio Cochem-Zell op enkele kilometers afstand van de Mosel. Inkoopmogelijkheden zijn er in het nabije Lutzerath op ongeveer 12 minuten autorijden. Verdere inkoopmogelijkheden zijn er in de plaatsen Zell of Cochem beide in een klein half uur te rijden. Het object beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, een keuken met eethoek en een gemoedelijke woonkamer. Het huis heeft een prettige en gemoedelijke uitstraling De woonoppervlakte is ca. 133 m² en het perceel is 378 m². De tuin bevindt zich direct achter het huis. De inpandige garage geeft toegang tot de tuin en de verwarmingsruimte. De verwarmingsinstallatie is in 1986 geheel vernieuwd en het huis is in 1993 omvangrijk omgebouwd, de massief houten trappen naar de boven- en zolderverdieping ingebouwd en de gehele Electro installatie vernieuwd. Het dak is eveneens vernieuwd, de kopgevels en de achtergevel van het huis zijn geïsoleerd. Kunststof ramen met dubbel glas aan de voorzijde, aan de achterzijde met driedubbel glas. Olie gestookte centrale verwarming met warm watervoorziening. Het huis is zeer geschikt voor bewoning met kinderen of als meer generatiehuis met kamer op begane grond.

Informatie over energiepas:

Type energiepas: Gebaseerd op energiebehoefte

Bouwjaar conform pas: 1958

Energiebehoefte: 285,3 kWh/(m2-jaar)

Energiebron: Huisbrandolie, hout.

Energieclassificatie: H

Indeling:

Begane grond: Entree/gang, slaapkamer, bijkeuken (kan als woonkamer geschikt worden gemaakt) deze ruimte heeft verbinding naar het toilet, toilet, trap naar bovenverdieping.

Bovenverdieping: Overloop, vier slaapkamers waarvan een slaapkamer een doorgangskamer is, tweede overloop, keuken met eetruimte, woonkamer en vaste trap naar zolder.

Zolder: Te gebruiken als opslag/bergruimte, niet geïsoleerd. Zo mogelijk uit te bouwen naar woonruimte.

Buiten: Beklinkerde plaats voor het huis, tuin aan de achterzijde.

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt

hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 43130357
Link: