Gezellig huis op een rustige locatie, tuin, balkon en garage

Gereserveerd
Prijs:
Gereserveerd
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
1.133 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Gezellig huis op een rustige locatie, tuin, balkon en garage
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gezellig huis op een rustige locatie, tuin, balkon en garage

Gezellig huis op een rustige locatie met tuin, balkon en garage Hoffeld (9)

Dit gezellige woonhuis is ca. 1960 gebouwd in massieve constructie. Het is gelegen in Hoffeld, dat behoort tot de verbandsgemeente Adenau in het district Ahrweiler. Winkelmogelijkheden en faciliteiten voor het dagelijkse leven bevinden zich in Adenau, dat op slechts 14 minuten afstand ligt met de auto. Het knooppunt met de snelweg A1 Blankenheim in de richting van Euskirchen/Keulen is ca. 23 minuten bereikbaar met de auto. Het object beschikt over een woonoppervlakte ca. 122m², die zich uitstrekt over de begane grond en de bovenverdieping. Het grondstuk is 770m² groot. Het object biedt maximaal 4 slaapkamers, waarvan een op de begane grond en de overige op de bovenverdieping. Verder bevindt zich op de begane grond de keuken, woon-/eetkamer en een badkamer. De bovenverdieping biedt naast de drie andere slaapkamers een extra badkamer. In een van de slaapkamers is een keukenaansluiting. Een verdeling van het huis in 2 wooneenheden is hierdoor een mogelijkheid. Het object spreekt aan, door zijn rustige ligging aan de dorpsrand. De tuin biedt voor tuinliefhebbers een toevluchtsoord om vele tuindromen te realiseren. Hier zijn lange zomeravonden met barbecue, familie en vrienden mogelijk. De apart staande garage biedt plaats aan een voertuig. Houten ramen met dubbele beglazing. Olie gestookte Centrale verwarming met warmwatervoorziening.

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1960

Eindverbruik van energie: 314,5 kWh/(m² ·jaar)

Belangrijkste energiebron: Stookolie

Energie-efficiëntieklasse: H

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, woon-/eetkamer, keuken met berging, slaapkamer, badkamer met ligbad, trap naar de bovenverdieping en naar de kelder.

Bovenverdieping: Hal, 3 slaapkamers (waarvan één vroeger gebruikt werd als extra keuken), vlizotrap naar de zolder.

Zolder: Bruikbaar als opslagruimte.

Kelder: Verwarmingsruimte, olieopslag, werkplaats, bijkeuken met toegang naar de tuin.

Buiten: Garage, voortuin, zeer mooie en grote tuin.

Excl. Makelaarskosten 3,57%

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zij telefonisch te bereiken op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 44349509
Link: