Gezellig huis met tuin, balkon en garage Hoffeld (8)

€ 159.000
Prijs:
€ 159.000
Sinds:
1 week
Gezien:
81 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Gezellig huis met tuin, balkon en garage Hoffeld (8)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gezellig huis met tuin, balkon en garage Hoffeld (8)

Dit gezellige en eenzijdig aangebouwde huis is in 1950 gebouwd in massieve constructie. Het is gelegen in Hoffeld, dat behoort tot de verbandsgemeente Adenau in het district Ahrweiler. Winkelmogelijkheden en faciliteiten voor het dagelijks leven bevinden zich in Adenau, op ongeveer 14 minuten rijden met de auto. De autobaanaansluiting A1 Blankeheim richting Euskirchen/Köln is ca 23 minuten bereikbaar met de auto. Het object beschikt over een woonoppervlakte ca. 141m², dat verdeeld is over de begane grond en bovenverdieping. Het grondstuk is 362m² groot. Het object biedt in totaal 4 slaapkamers. Drie van de vier slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Een van de slaapkamers is een doorgangskamer. De hoofdslaapkamer en de verdere woonruimtes bevinden zich op de bovenverdieping. Het object is centraal gelegen in het dorp en beschikt aan de achterzijde van de woning over een mooie tuin, die vroeger als groentetuin diende. Fruitbomen en een gazon bieden tuinliefhebbers een breed scala aan activiteiten. Hier kunt u lange zomeravonden doorbrengen met familie en vrienden. Ook voor de grill kunt u zeker een leuke plek vinden. Olie gestookte centrale verwarming met warmwatervoorziening

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1950

Eindverbruik van energie: 329,2 kWh/(m² ·jaar)

Belangrijkste energiebron: EL stookolie

Energie-efficiëntieklasse: H

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, 3 slaapkamers, waarvan één als doorgang, berging, toegang tot de inpandige garage met separate toilet, trap naar de bovenverdieping en naar de kelder.

Eerste verdieping: Hal, ruime woon/eetkamer met toegang tot de keuken, keuken met toegang tot het balkon en de berging, separate toilet, ruime badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en bidet, 1 slaapkamer, vaste trap naar de zolder.

Zolder: Bruikbaar als opslagruimte.

Kelder: verwarmingsruimte, olieopslag, berg/ opslagruimte

Buiten: Interne garage, balkon naar de tuin, zeer mooie en grote tuin.

Excl. Makelaarskosten 3,57%

Gaarne tonen wij u dit bijzonder mooie object! Wij verheugen ons op uw contact!

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze andere aanbiedingen vindt u op www.jupp.immo Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 43794491
Link: