Energiebesparende bungalow met garages in rustig woongebied.

€ 369.000
Prijs:
€ 369.000
Sinds:
2 weken
Gezien:
85 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Energiebesparende bungalow met garages in rustig woongebied.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Energiebesparende bungalow met garages in rustig woongebied.

Barrièrevrij wonen! Energiebesparende bungalow met zonne-energie- en elektroncollectoren, twee garages in rustig woongebied Hillesheim (19)

Deze smaakvol uitgeruste bungalow is in 2014 in massiefbouw als een zogenaamde IQ-Plus energiezuinige woning gebouwd met o.a. een speciale energiezuinige "Futura" bodemplaat. Dit zeer goed onderhouden woonhuis staat in een rustige en goed verzorgd woongebied van Hillesheim. Hillesheim is een deel van de verbandsgemeente Gerolstein welk behoort tot de regio vulkaaneifel. Het is een geliefde woonplaats met een goede infrastructuur; inkopen, scholen, crèches, artsen, apotheek en een ruim aanbod in de gastronomie. Met ca. 15 minuten bereikt men de autobaan A1 bij Blankenheim. Het object heeft een woonoppervlakte van ca. 124 m2 op de begane grond, waar de comfortabel uitgeruste woonruimtes zijn. De uitgebouwde zolder is ingericht als gebruiksruimte voor hobby en sport. Het grondstuk is 558 m2. De uitvoering van het object is ontworpen voor maximaal comfort met gebruik van hoogwaardige materialen. De lucht-warmtepomp staat in verbinding met vloerverwarming en de combinatie met de geisoleerde bodemplaat zorgt voor een behagelijke warmte in het huis. De warmwatervoorziening wordt verzorgd met zonnencollectoren en elektronzonnecollectoren zorgen voor stroomproductie. Het 'klimaat' plafonddek complementeert de vloerverwarming en geeft in de zomermaanden koeling. Met al deze technische uitrustingen is het huis comfortabel het hele jaar door en spaart geld uit. Het huis heeft twee slaapkamers. De ruime lichtdoorlatende woonkamer met ramen tot aan de vloer, alle ramen hebben drievoudig isolatieglas, verder uitgevoerd met electrisch bediende en programeerbare rolluiken, een volledig ingerichte moderne keuken, een prachtige badkamer met inloopdouche en ligbad en een gescheiden gastentoilet evenals de bijkeuken ronden het geheel af. Het buitengebeuren is meditarain uitgevoerd en heeft naast twee garages een geweldig terras van natuursteen waar het heerlijk is vertoeven in de zomeravonden. De tuin is eenvoudig te onderhouden en geeft de mogelijkheid om de 'groene' vingers te gebruiken.

De inbouwkeuken is in de koopprijs inbegrepen.

Opgave betreft de energiepas:

Type energiepas: Gebruik oriënterend

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 2014

Eindverbruik van energie: 12,3 kWh/(m² ·jaar)

Belangrijkste energiebron: warmtepomp

Energie-efficiëntieklasse: geen opgave

Indeling:

Begane grond: Entree/gang, aansluitruimte nutsvoorvoorzieningen, bijkeuken, ruime woonkamer met toegang naar buiten, keuken met inbouwkeuken, gastentoilet, badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet, twee slaapkamers.

Zolderverdieping: (gebruiksruimte): te gebruiken voor sport en/of hobby, opslagruimte.

Buiten: Twee garages, voortuin, omheinde zitplaats, klein grasveld, terras met natuursteen.

Excl. Makelaarskosten 3,57%

Gaarne tonen wij u dit bijzonder mooie object! Wij verheugen ons op uw contact!

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze andere aanbiedingen vindt u op www.jupp.immo Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704

Advertentienummer: 43793885
Link: