Dubbel woonhuis met zaal, gelagkamer, binnnenplaats en tuin

€ 165.000
Prijs:
€ 165.000
Sinds:
1 maand
Gezien:
579 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Dubbel woonhuis met zaal, gelagkamer, binnnenplaats en tuin
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Dubbel woonhuis met zaal, gelagkamer, binnnenplaats en tuin

Dubbel woonhuis met zaal, gelagkamer, binnenplaats, tuin en garages Dreis-Brück (14)

Dit grote multifunctionele object (exacte bouwjaar onbekend) is centraal gelegen in Dreis-Brück, een dorp in de verbandsgemeente Daun in het district Vulkaneifel. Alle voorzieningen voor het dagelijks leven, zoals winkels, scholen, kleuterscholen, artsen, ziekenhuizen etc. zijn in Daun te vinden. In het naburige dorpje Dockweiler (ca. 1 minuut met de auto) is er een bakkerij met café. Daun is slecht in ca 10 min met de auto te bereiken. De snelwegverbinding Gerolstein richting Koblenz / Wittlich / Trier is in slechts 5 minuten te bereiken. Het object bestaat uit een woonhuis en een aangebouwde woon- en bedrijfsruimte met een voormalig restaurant met zaal, waar tot enkele jaren geleden een drankenhandel was gevestigd. In de jaren 2012 tot en met 2014 heeft een gedeeltelijke renovatie van beide gebouwen plaatsgevonden. Het woon- en bedrijfsgebouw bieden in totaal ca. 325m² woon- en bruikbare ruimte. Hiervan is ca. 25m² toegewezen aan een apart gastenappartement met eigen badkamer. De overige oppervlakte biedt o.a. naast de gelagkamer met bar en een zaal, 4 slaapkamers, een balkon, een groot terras evenals een ruime keuken-woonkamer. Het tweede woonhuis biedt met ca. 76m² woonoppervlakte o.a. 2 slaapkamers. Beide huizen hebben een eigen ingangen. Een vroegere verbinding tussen beide huizen kan worden hersteld. Beide huizen hebben hun eigen verwarmingssysteem. Het grondstuk is 1132m² groot. De buitenruimte biedt veel ruimte voor verschillende doeleinden en comfortabele parkeermogelijkheden op de open ruimte of in de aangebouwde garage. Een gazon nodigt tuinvrienden uit om naar hartenlust creatief bezit te zijn. Door de ruimte-indeling en de grootte van het pand zijn er verschillende gebruiksmogelijkheden. De verkeerscentrale situatie is een niet te onderschatten voordeel bij verschillende gebruiksvarianten. Een goede basis is al gelegd door de reeds voltooide verbouwingen en renovatie. Houten ramen of kunststof ramen met dubbele beglazing. Olie gestookte centrale verwarming in het woon- en bedrijfsgebouw, warmwatervoorziening door middel van een boiler. Centrale verwarming op gas (vernieuwd in 2014) met warmwatervoorziening in het woonhuis.

Inventarisatie kan indien nodig na afspraak worden overgenomen.

Informatie over de energiecertificaten:

Woon- bedrijfspand:

Vraaggericht energiecertificaat:

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1791

Eindvraag naar energie: 285,2 kWh/( m² · a)

Belangrijkste energiebron: EL stookolie

Energie-efficiëntieklasse: H

Woonhuis:

Vraaggericht energiecertificaat:

Bouwjaar volgens energiecertificaat: ca. 1800

Eindvraag naar energie: 260,5 kWh/( m² · a)

Belangrijkste energiebron: aardgas E, elektriciteitsmix

Energie-efficiëntieklasse: H

Excl. Makelaarskosten 3,48% Incl.Btw

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op www.jupp-immo.de. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Advertentienummer: 45267477

Meer advertenties van Jupp Immobilien

Link: