Droomlocatie met fantastisch Moezelpanorama!

€ 479.000
Prijs:
€ 479.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
825 keer
Plaats:
Dohm-Lammersdorf, RP, DE
Adverteerder:
Jupp Immobilien
Telefoon:
0049-(0)6593-208704
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
50.29159,6.671852
Jupp Immobilien
Droomlocatie met fantastisch Moezelpanorama!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Droomlocatie met fantastisch Moezelpanorama! Woonhuis met dakterras, 2 terrassen, sauna, veel leefruimte en extra appartement in Cochem

Dit ruime en vrijstaande huis met een apart appartement werd gebouwd in 1961 en 1979 uitgebreid. Het is gelegen boven de Moezel in een rustige woonstraat met een fantastisch panoramisch uitzicht over de Moezel en Cochem. Cochem is de provinciale zetel van het district Cochem-Zell en met zijn charmante oude binnenstad, de Moezel-scheepvaart en de boven Cochem uit toornende kasteel Reichsburg-Cochem een ??bekende en populaire attractie voor vakantiegangers. Winkels en voorzieningen voor dagelijkse behoeften bevinden zich direct in of nabijheid van Cochem. Het object biedt een totaal van ca. 253 m² woonoppervlak, verdeeld over ca. 179 m² voor het hoofdappartement en ca. 73 m² voor het aparte appartement. De indeling van de kamer is groots, de woonkamers zijn bijna volledig gericht op het panorama van de Moezel. Grote ramen, balkons en terrassen zorgen voor een weelderige levensstijl met uitzicht op de Moezel en nodigen uit tot lange zomeravonden met familie en vrienden. De open haard in de ruime woon / eetkamer van het hoofdappartement verspreidt gezellige warmte op herfst- en winteravonden. Het hoofdappartement biedt o.a. 3 slaapkamers, een balkon, een grote dakkapel en een prachtig dakterras met galerij, open haard en met uitzicht op de Moezel, een ruime sauna met voorkamer. Het extra appartement met aparte ingang beschikt over een nagenoeg nieuwe keuken met kookeiland, open naar de eetkamer met toegang tot het grote panoramische Moezel-terras en de aangrenzende woonkamer (natuurlijk ook met uitzicht op de Moezel), 1 slaapkamer en een nieuwe badkamer. Alles zeer goed onderhouden. Er zijn renovaties geweest. Zo is o.a. de buitengevel in 2010, geïsoleerd, de badkamer boven gerenoveerd, de keuken van het extra appartement / ingebouwd, het dakraam in de slaapkamer boven vernieuwd, het terras beneden gerenoveerd. In 2012 werd bijna het hele huis voorzien van hoogwaardige massief houten parketvloer, werd de badkamer op de begane grond en de gastenbadkamer vernieuwd. Het perceel is 785 m² groot. De onder het huis gelegen voormalige wijngaard met 505 m² behoort tot het huis en biedt daardoor een onbelemmerd uitzicht. Houten en/of aluminium ramen met dubbele beglazing. Olie gestookte centrale verwarming met warm water bereiding.

Details van de energiepas:

Energiecertificaat:

Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1961, 1979 aangebouwd

Energie verbruik: 179,9 kWh / (m² per jaar)

Essentiële energiebron: stookolie / hout

Energie-efficiëntie klasse: F


Indeling:

Begane grond: Entree, hal, berging met toegang tot de tankruimte en aparte uitgang naar het grondstuk, gastentoilet, open keuken / eetkamer met toegang tot de woonkamer met open haard en balkon met uitzicht op de Moezel, sauna, trap naar boven en beneden.

Bovenverdieping: Hal, badkamer met bad, drempelvrije douche en toilet (met toegang tot grondstuk) 1 slaapkamer, 1 slaapkamer met balkon en grote dakkapel, 1 slaapkamer met galerij, kachel en toegang tot het dakterras.

Zolder: Indien de noodzakelijke bouwvergunning aanwezig is, mogelijk beschikbaar als uitbouwreserve.

Kelder: Eetkamer gerichte nieuwe keuken met kookeiland en toegang tot het grote panoramische terras aan de Moezel, woonkamer met uitzicht op de Moezel en toegang tot de berging met toegang tot verwarming en hobbyruimte, nieuwe badkamer met barrièrevrije douche, toilet en wasmachine-aansluiting, extra aparte ingang en/of uitgang met trappen naar het straatniveau. Buiten: garage, carport, 2 balkons, 1 dakterras, 1 groot terras voor vakantie of appartement, 1 terras onder het huis.

Excl. Makelaarskosten 3,57%

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de

Advertentienummer: 40801070

Meer advertenties van Jupp Immobilien

Link: