Deze ruim opgezette helft van dubbel woonhuis met diepe

€ 398.500
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 398.500
Sinds:
1 week
Gezien:
899 keer
Plaats:
Almelo, OV
Adverteerder:
IQ Makelaars
Telefoon:
0887009900
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.33745,6.646755
IQ Makelaars
Deze ruim opgezette helft van dubbel woonhuis met diepe
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

In deze straat komt zelden een woning te koop...

Deze ruim opgezette helft van dubbel woonhuis met diepe tuin en grote garage is werkelijk prachtig gelegen in de zeer geliefde en groene wijk Het Wooldrik.

In de straat rijdt vooral bestemmingsverkeer zodat u heerlijk rustig, maar toch dichtbij het centrum woont.

Een fraai woonhuis uit de jaren 50 met een eigen karakter, veel rust, ruimte en privacy en alle voorzieningen binnen handbereik.

In de jaren 70 is de woning al vergroot middels een kwalitatief hoogwaardige uitbouw zodat er een ruime woonkamer met reeds open keuken is gerealiseerd. De U-vormige indeling maakt dat de open keuken toch gescheiden is van de zitkamer.

De kastenwand, welke de keuken momenteel half-open maakt, kan eenvoudig verwijderd worden.

De woning dient gemoderniseerd te worden, maar is in de basis goed onderhouden.

De dakkapel met kunststof kozijnen is in 2009 geplaatst, het dak van de dakkapel is recent nog vernieuwd.

Voor de te nemen isolerende maatregelen kunt u momenteel een hoge subsidie krijgen, de woning is reeds voorzien van een HR CV-ketel (eigendom).

Indeling:

Vanaf uw eigen ruime oprit aan de zijkant van de woning vindt u de ruime entree met kelderkast, garderobe en toilet met toegang totâ?¦

De woonkamer met open keuken

De woonkamer is van ruime opzet en met speelse indeling, voorzien van meerzijdige lichtinval en open haard. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger en de achterdeur.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met diverse inbouwkasten en de ruime slaapkamer is voorzien van een balkon, hier kunt u heerlijk wakker worden.

De 4e, kleinere slaapkamer kan eenvoudig omgebouwd worden naar een ruimere badkamer met bad en douche omdat de huidige badkamer met toilet hieraan grenst.

De â??oudeâ? badkamer kunt u dan middels kleine aanpassing in stand houden als toilet met extra ruimte. Beide toiletten in de woning zijn reeds â??zwevendâ? uitgevoerd.

Tweede verdieping

Hier vindt u een ruimte momenteel in gebruik als hobbyruimte en daarachter een ruime kamer met dakkapel. Onder de schuine kap vindt u veel bergruimte.

Tuin

Zowel voor als achter de woning bevindt zich een tuin op eigen grond. De tuin aan de achterzijde is erg diep zodat u daar heerlijk zonnig kunt vertoeven met weinig geluid van de Gronausestraat.

Kortom: een ruime gezinswoning op ideale locatie en goede stand.

Omgeving:

De Kamerlingh Onneslaan is gelegen aan het eind van een rustige en autoluwe straat met veel groen. Gelegen in de groene wijk Het Wooldrik kunt u volop genieten van alle rust met in de nabijheid alle nodige faciliteiten. Op loopafstand zijn 2 parken aanwezig waarvan het â??Wooldriksparkâ?? zich erg dichtbij bevindt.

Binnen 5 minuten bent u over de Boulevard 1945 al met fiets of auto in het historische centrum van Enschede. Ook kunt u de dagelijkse boodschappen op de fiets doen en bovendien bevinden zich op loopafstand van de woning een goed aangeschreven basisschool en de middelbare school het Stedelijk Lyceum.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1958;

- Inhoud 547 m³ en woonoppervlakte 159m²;

- Perceeloppervlakte 344 m²;

- Momenteel 5 slaapkamers,

- Voorzien van ruime garage;

- Dichtbij het centrum van Enschede;

- Gelegen nabij 2 parken;

Wiki Wooldrik:

Het Wooldrik is een geliefde wijk in Enschede, het Wooldrikspark ligt er midden in. De wijk is gedeeltelijk gebouwd op het voormalige landgoed het Wooldrik. De fabrikant die het Wooldrik in de jaren â??50 aan de gemeente schonk had als voorwaarde dat het omgebouwd werd tot

http://www.iqmakelaars.nl/ Advertentienummer: 51240745
Link: